Guldörat!!!

Hej där fina du!

Idag är jag så otroligt glad!!! Väldigt glad men också väääääldigt trött! För vet du vad!? Igår var det Radio – och poddagarna här i Stockholm. Kort sammanfattat en form av mässa/sammankomst för alla inom radio- och poddbranschen som sedan avslutas med prisutdelning i några kategorier. Och priset är Guldörat.

Vårt program var nominerat till Årets Radioprogram. Och ni har säkert redan gissat, vi vann!!!!

Hur fantastiskt kul är inte det!!! Så här kommer lite bilder från gårdagen.

Påväg in i taxin passade på att ta en selfie.

Massor av radiofolk från alla olika typer av radiostationer men också väldigt många poddare. Vi satt som på nålar när det var dags att avslöja vem som skulle få det pris där vi var en av de nominerade. Och när det stod klart att vi vunnit så studsade vi upp på scenen.

Lite tacktal!

Så här glada var vi efteråt!!

Alltså detta gänget! Har sagt det då många gånger förut att jag älskar mitt jobb. Men framför allt att jobba med just dessa människorna. Vi har en väldigt öppen, rak, ärlig kommunikation med varandra men framför allt har vi så sjukt roligt med varandra.

När vi blev rikstäckande förra året så hade vi som mål att bli den största morgonshowen på radio. Det blev vi, och nu fick vi detta priser. Wow!!

Min fina Roger och jag turades om att krama det lilla örat, vårt pris.

Efteråt så var det såklart dags att fira!

Och självklart gjorde vi det med alla våra andra vänner som jobbar med oss på programmet och på stationen.

Så roligt att även vår Morronzoo-kompis Hasse Aro vann pris för bästa programledare för sin podd ”Fallen jag aldrig glömmer”. Eftersom det är samma ägare som är bakom våra båda program så var det ju dubbelt så mycket att fira!

Och visst firade vi! Lotta och jag skålade i lite bubbel! Det blev en hel del mer bubbel senare på kvällen. Vi hade väldigt roligt!

Och så här såg vi ut lite senare på kvällen, ha ha! Men allt roligt tar ju slut tids nog och vi var sedan alla påväg hemåt. The show must go on, upp tidigt idag efter bara några timmars sömn och sända radio idag igen. Men den tröttheten var det väl värt. Firade med tårta på jobbet också och eftersom alla var lika trötta men glada så var det rätt fnissig stämning.

Kommer nog somna snart så trött som jag är just nu. Imorgon är det fredag och då får jag och mina andra härliga kollegor återhämta oss lite.

Ha en fin kväll!

Kram

/L

  1. Åsa skriver:

    Grattis! Förstår att ni vann för erat program är överlägset bäst. Förr var det mix megapol som ledde men det har verkligen blivit så himla dåligt på sista tiden. Man hör verkligen att Gry är less på det och dom har nån konstig presentations grej dom håller på med där Gry säger personens namn när den ska få prata. Blir inte alls spontana samtal som erat program har. Erat program är så himla lättsamt o roligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..