En sorglig historia….

Hej kära du!

Har du sett vilken sorglig historia. Har än en gång lyckats med ett regelrätt mord. Jag skulle nog kunna vara världshistoriens värsta seriemördare. Kolla här på senaste offret.

Denna stackars palm är helt död! Vilket öde! Och så hemsk jag känner mig. Nästan alltid slutar det så här. Med lidande och död. Och den som är skyldig är jag.

Förutom att det är/har varit synd om den här stackars palmen så ser det ju också väldigt fult ut med en stor vissen växt mitt i vardagsrummet. Inte så mycket feng shui där inte. Vill inte ens tänka på vad detta innebär för negativa vibbar och energier om man ska gå in på den banan. Så dags att slänga ut och begrava den här stackaren och köpa nåt nytt att sätta i krukan. Har ni tips på någon stor växt som är snygg och samtidigt sjukt tålig?

Omöjlig uppgift kanske, men vi får se. Återkommer när jag fixat en ersättare.

Kram

/L

 1. camilla skriver:

  Monstera är tålig

 2. Laila skriver:

  Köp konserverade växter istället. Riktiga blommor som du slipper vattna och sköta om.

 3. Laila skriver:

  Köp konserverade växter istället. Då slipper du ju vattna dom.
  Ser likadana ut hela tiden. Riktiga växter.

 4. Haha sån igenkänning!!!!

  Fick tips om att köpa gröna blommor med tjocka blad endast. Det återstår att se om de är bra 😂

  Kram

 5. Nina skriver:

  Garderobsblomma! Ej Palm dock, men grön och fin och klarar sig inne i rummet utan solljus och behöver knappt vatten. Vi har flera. Finns på de flesta växtaffärer.

  1. Tyvärr Nina men det där är inte en garderobsblomma 😉 Jag har massor av garderobsblommor här hemma och dom ser inte ut sådär. Utan det är en palm men jag vet inte vilken sort. Och garderobsblommor är skitsvåra att döda dom tål nästan allt, likaså svärmorstunga som jag oxå har en massa av.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..