En underbar måndag…

Tjohoooo!

Idag var det med spänning jag gick till jobbet. Älskar ju mitt jobb och har sällan måndagsångest men just idag var det lite extra kul då man bestämt sig för att vi skulle sända dagens morgonprogram nere innan för entrén där vi sitter.

Detta för att fira att vi fick pris för bästa radioprogram. Och då ville vi fira det med fler. Därför stod portarna öppna och alla som ville och hade möjlighet att kika förbi fick lov att göra det och blev bjuden på lite tårta och kaffe på morgonen.

Kolla, bara en bråkdel av alla tårtor som fanns.

Hela studion var mer eller mindre nedflyttad till hallen/receptionen i vår byggnad där hela Nent-group håller till. Förutom flera radiostationer som sänder här finns även Viaplay, Viasat, TV3, kanal6 för att nämns några. Ovanför receptionen hänger en stor digital skylt där olika aktuella klipp/bilder syns inom Nent-group. Och gissa vad som syntes nu för bildspel:

Det är alltid massor att göra mellan låtarna, förberedelser inför nästa programpunkt så det var inte så lätt att hälsa på alla som kom. Men de blev lite vinkar då och då i alla fall.

Till och med syrran kom förbi. Vi sitter på Ringvägen 52 och hon jobbar på Ringvägen 100. Så hon tog den vägen förbi påväg till jobbet och sa hej. Lyckades stjäla till mig en snabb kram.

Härliga Peter Settman gästade oss idag. Alltid lika galet, och nervöst då man vet aldrig vad han kommer säga. Ha ha! Fick avslöjandet på radio idag hur han fuskade med sina gymnasiebetyg, vilket scoop. In på radion och lyssna på programmet i repris så hör ni själva när han berättar.

Fantastiskt goda tårtor. Känner mig dock lite halshuggen här bara!! Till skillnad mot förra veckan då alla på kontoret lämnade biten med våra huvuden så var det ingen som verkade ha problem att ära upp oss. Såg dessutom att syrran med flit tog en bit med mitt huvud på och smaskade i sig.

Äkta syskonkärlek det!

Så fick jag också överraska lite, hade fixat då att Stockholms polis musikkår kom och spelade på morgonen. Det var samma gäng som var med och spelade hemma hos mig när vi överraskade Liam då han fick sitt amerikanska medborgarskap.

Som vanligt var jag ute med väldigt kort varsel men vilka hjältar de är. Ställde upp med kort varsel och bjöd på en fantastisk stämning! Så härligt!

Sommar nu nöjd och glad och med tårta sprutande ut genom öronen.

Stor kram till dig

/L

  1. Linda skriver:

    Superstort grattis!!
    Lyssnar på er varje morgon, helt grymma är ni💕
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..