Grattis min finaste…

Du är mina hjärtslag, luften jag andas, mitt hem, styrka och trygghet. När jag är ledsen lyfter du mig, när jag är glad skrattar du med mig, när jag krigar och det blåser så krigar du med mig, när jag känner mig svag så gör du mig stark. Finns inget bättre än när du tar tag i mig och säger ”I GOT YOU” som du brukar säga när jag behöver höra det som mest. Jag älskar dig av hela mitt hjärta så ”låt oss köra tills hjärtat stannar”.

Texten ovan skrev jag igår på mitt Instagram, du följer kanske mig även där och känner därför kanske igen texten. Igår fyllde Korosh år och jag ville skriva till honom och samtidigt berätta för er hur mycket han betyder för mig, hur mycket jag älskar honom. För ett tag sedan var vi och tog bilder tillsammans inför en ny sak vi ska presentera senare i höst och det blev så många fina bilder på oss två. En av den ser ni hör ovan. Älskar den bilden som fotograf Peter Knutsson tagit.

Födelsedagsfirande blev det som ni förstår igår och Korosh fick börja sin dag med att gå och få en massage.

Efter det åkte vi ut och åt brunch tillsammans med Korosh familj på Mr French.

Väldigt god mat här och Liam och Kit var även med.

Korosh mamma, bror och syster. Det var inte bara Korosh som skulle firas utan även hans mamma som också fyllde år. Dubbelt kalas!

Så mätta och belåtna åkte vi sedan hemåt för att umgås lite, vila och slappa och förbereda för en härlig kväll på Punk Royale.

Detta är en väldigt annorlunda restaurang där i stort sett vad som helst kan hända under middagen. Med kaxig personal där de bestämmer inte du och där hela serveringen och precis allt i hela restaurangen blir underhållning. Lägg då sedan till att maten är fantastiskt god.

Har tyvärr inga bilder från resten av kvällen då vi var tvungna att lämna in våra telefoner. Man ska vara fullt koncentrerad på maten. Svårt att skiljas från telefonen men det fick bra. Man lägger telefonen i en liten låda vid bordet. Ovant men så bra.

Lite trötta idag men på toppenhumör efter en väldigt rolig dag och framför allt kväll.

Hoppas att du också haft en fin helg.

Kram

/L

  1. Elin skriver:

    Vilken vacker bild på er två! 💕✨🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..