Nu händer det grejer…

Varje dag går jag upp väldigt tidigt för att åka till jobbet. Det mest naturliga är ju då att gå och lägga sig tidigt på kvällen. Men om jag skulle gjort det hade jag inte kunnat umgås med min familj. Bara mötas i dörren ungefär, när de kommer hem från aktiviteter eller kompisar går jag upp och lägger mig. Nä, jag lägger mig tyvärr alldeles för sent på kvällarna. Men för att inte hamna på minus på sömnkontot så brukar jag alltid ta en tupplur på soffan mitt på dagen efter att jag kommit hem och rastar hundarna.

Jag anar att detta är hundarnas bästa stund på dagen. De ska också vara med, känns nästan som att de går och väntar på att jag ska gå och vila en stund så de också kan det . Kolla in den här lilla gottegrisen. Ramos ska alltid gosa in sig och ligga tätt, tätt. Hur mysigt är inte detta!

En sak som var lite mindre mysig var när jag gick ut i garaget häromdagen och plötsligt kändes det som att jag kom in i ett avsnitt av Dexter. Ni vet den där t -serien om den ”snälla” seriemördaren. Där plastar han ju in allt när han ska ”fixa” sina offer.

Så denna synen mötte mig i garaget. Men det är ingen fara. Det är bara Korosh som håller på att måla om sin motorcykel.

Så ni förstår, nu händer det grejer här hemma i garaget. Spänningen är olidlig på hur det kommer bli. Oavsett är jag helt förundrad över att Korosh är så händig och verkligen klarar av sånt här. Och det han inte kan tar han snabbt reda på och lär sig.

Ska visa resultatet så snart allt är klart.

Stor kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..