Halsfluss och min stora dag…

Godafton på dig!

Hoppas att du haft en fin kväll. Själv sitter jag här och undrar lite när alla förkylningar och höstsjukdomar ska försvinna från vårt hus. Ena veckan är det jag, nästa Kit och nu senare är det Liam som fått halsfluss. I slutet av förra veckan så fick han reda på att en kompis till hans kompis fått halsfluss. Och eftersom han håller på att träna stenhårt nu inför en match i november ville han INTE bli sjuk. Så han bokade sa till sina polare att han skulle hålla sig hemma och isolerad i helgen, allt för att undgå att bli smittad.

Men vad tror ni händer? Trots att han satt hemma själv hela helgen så blev han ändå smittad. Så nu har han konstaterad halsfluss och feber. Han har fått träningsförbud och får inte träna på över en vecka. Han klättar just nu på väggarna, nästan bokstavligt talat. Tycker så synd om honom. Så typiskt! Men han är en riktig fighter så vi håller tummarna att det kommer gå bra ändå. Nu är det fokus på att vila och snabbt bli bättre. En som inte är så ledsen att Liam är sjuk är Ramos i alla fall.

Tidigare i veckan var jag och hälsade på fantastiska Alexandra som är insamlings- och marknadschef på Min Stora Dag.

Min Stora Dag är en verksamhet som gör skillnad för barn och unga med allvarliga diagnoser. Varje år får nära 5000 barn och unga som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag. En stor dag kan innebära allt i från att gå på en konsert, till en resa, eller att träffa sin idol eller till och med kungen. Min Stora Dag försöker uppfylla varje barns önskan så mycket som möjligt.

Utöver detta så har de även utmärkelsen Mitt Stora Stöd. Här vill Min Stora Dag uppmärksamma de som finns i vardagen för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Därför delar de varje år ut denna utmärkelsen till någon som osjälviskt stöttar och peppar ett barn med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Jag har fått äran att vara en av de som sitter i juryn för årets Mitt Stora Stöd.

Jag är jättehedrad och är så berörd över hur många fantastiska och hjälpsamma människor det finns i vårt land.

Om du är intresserad av att veta lite mer om det arbete man gör på Min Stora Dag kan du klicka här så kommer du in på deras hemsida. Där ser du mer vad de gör men också hur man kan bli volontär och till och med månadsgivare. Kanske har du själv har ett barn som behöver en paus ifrån vardagen och därmed behöver En Stor Dag. Läs mer då på deras sida om detta.

Stor kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..