Höstinspiration

Jag vet inte hur det är med er men så snart det blir höst blir jag mer intresserad av inredning igen.

Jag har alltid ett inredningsintresse men jag blir lite extra sugen på att leta upp lite ny inspiration. Piffa till det lite hemma i någon hörna eller byta ut någon trasig kudde.

Vågar inte köpa så mycket nytt än då Ramos fortfarande kan vara lite oberäknelig även om det inte är i närheten mot hur det var förr.

Här en bild från i våras när vi fotades hemma för en intervju.

Älskar vår blåa sammetssoffa. Men till vardags så har vi två stora filtar över soffan för att skydda den. Älskar att faktiskt våga ha lite andra färger. Våga gå på lite mörkare toner. Har nämnt det innan och värt att sägas igen. Våga! Det blir för det mesta väldigt väldigt bra.

Kolla bara in känslan här, hittade denna bilden på ellos.se och den här snygga gröna sammetsfåtöljen. Så snyggt med den färgen och de möra väggarna.

Den här piedestalen till hade inte varit fel det heller. Schnyggt!

Kanske med en sån här snygg kruka från @nordal_interiors.

Älskar snygga lampor men det är så svårt att hitta rätt. Nästan det svåraste i ett hem faktiskt.

Hittade även dessa härliga taklampor från @benington_homedesign

Sammet som sagt. Denna soffans färg påminner om min. Jag har valt att bryta av med lite gul/guldiga kuddar. Men här har @jakobsdals fortsatt med andra blåa nyanser på kuddarna. Lika fint det med.

Jag brukar alltid unna mig ett par lite dyrare kuddar som jag utgår ifrån och sedan hittar jag några andra baskuddar som fyller ut. På så sätt behöver det inte alls bli så dyrt men ändå se väldigt lyxigt ut. För er som inte gillar blått så måste jag visa den här rosa drömmen även det från @jakobsdals

Vem hade kunnat tro att gult och rosa kunde vara så snyggt tillsammans.

Det här tycker jag också är väldigt snyggt, med ett skåp som är lite av en korsning mellan sideboard och vitrinskåp. Kolla även in väggarna. Man behöver ju inte gå all-in för att göra allt mörkt, så här är ju också jättefint om den stilen med panel och sånt passar in i husets stil, tidsålder. Från @nordal_interiors.

Det var lite vad jag har surfat runt på ikväll. Inget samarbete, bara saker jag själv gillar och blir inspirerad av.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..