Barfota i LA

En jättespännande och rolig dag. Jag och Camilla fortsätter att äta oss igenom LA och gör massa annat kul.

Så roligt att lära känna Camilla lite bättre, vi har ju träffats lite då och då men aldrig umgåtts på det här sättet. Känner mig oerhört lyckligt lottad som får lära känna den här fantastiska kvinnan ännu bättre och att få göra LA med henne. Vi har det väldigt roligt ska ni veta.

Ser ni mina skor på bilden, så jäkla coola. Ska visa dem i närbild vid senare tillfälle. Hur sköna som helst och så snygga. Sa jag snygga? Ha ha! Dock var de inte lika sköna efter att ha gått runt med dem en hel dag. Så ikväll tog jag av mig dem och gick barfota hem till hotellet. Vad ska man göra.

Det gick i alla fall bra. Och ja, fick en å annan pik från Camilla att jag tagit på mig nya skor.

Lånade denna bilden från Camilla som hon tog på mig häromdagen.

Idag fick vi lov att besöka en filmstudio, det tycker jag att man ska om man någon gång är i LA. Camilla blev som ett barn i en godisbutik när vi också fick möjligheten att kika in bland kulisserna av inspelningen av serien Bosch. Och fick äran att träffa Harry Bosch himself och Michael Connelly.

Fantastiskt roligt!

Varje morgon (kväll för mig) så rapporterar jag direkt från LA till mina kollegor på Rixmorronzoo. Ni har väl inte missat det?

Och i morse var även Camilla med.

Där berättade hon att hon inte var helt nöjd med att jag börjat kalla henne för Läckis. Ha ha! Gå in på I like radio-appen så kan ni lyssna igen. Lyssna då också från gårdagens program.

Nä nu ska jag försöka sova ett par timmar.

Ha det fint!

Kram

/L

 1. Linda skriver:

  Himla skojigt och härligt att läsa om alla dina äventyr😁🤗

 2. Sedina skriver:

  Vad tar du ut i lön per månad? Och sparar du pengar varje månad eller lägger du undan för sparande? 🙂

  1. Det har väl ingen med att göra….

   1. Sedina skriver:

    Jag frågade fint upp till Laila om hon vill svara på frågan 🙂

    1. MP skriver:

     Det kommer hon ALDRIG att svara på!

     1. Sedina skriver:

      Hur vet du att hon aldrig kommer svara på det? I rixmorgonzoo sa hon att hon tar ut typ trehundra tusen är det i månaden då? Isåfall är det bra mycket pengar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..