Påväg hem

Nu är vi påväg hem. Det har varit en hektisk vecka där möten har avlöst varandra. Så det ska bli väldigt skönt att bokstavligen landa hemma imorgon.

Haft en helt fantastisk tid här i LA med den här kvinnan. Vilket team vi är!

Jag kan fortfarande inte berätta allt för mycket men så här skrev jag tidigare idag på instagram:

Just nu är vi på väg in i något som ingen av oss hade vågat drömma om. Hela den här resan känns overklig och vi har svårt att tro att detta verkligen händer. Vem hade kunnat ana att en liten idé som kläcktes när vi satt den där kvällen på Brillo och brainstormade över ett par glas vin kunde växa och ta en sådan här shut-the-fuck-up-vändning.

Så med det sagt, det kommer mer information senare när jag har möjlighet att ge er det. Jag lovar.

Och imorgon kommer jag lägga upp lite mer bilder från vår vecka. Ha en fin kväll!

Stor kram

/L

  1. Låter spännande!

    Måste bara säga att jag lyssnar på dig nästan varje morgon när barnen ska lämnas till skolan. Håller på att tillfriskna från ett tre år långt utmattningssyndrom och när det var som värst var det RIX FM och din glada röst som hjälpte väldigt mycket på morgonen. 🙂

    Allt gott till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..