Världens bästa Kit!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Kits födelsedag!

Min fantastiska, underbara, härliga, kloka, busiga, fina unge!

För exakt åtta år sedan så satte värkarna igång på kvällen. Syrran fick kasta sig in i bilen och åka hem till oss för att passa Liam. Vi åkte i ilfart till sjukhuset och 30 min efter att vi kom fram kom vår älskade Kit. Trodde att jag ett tag där skulle föda i bilen. Men allt gick bra och kommer definitivt inte glömma den kvällen.

Alltid full av överraskningar och med en stark integritet. Som charmat oss alla sedan dagen du föddes.

Storebror Liam som avgudar dig, som älskar dig så otroligt mycket. Det är så vacker och fint att se sådan stark och ömsesidig kärlek mellan två bröder.

Min lilla Kit, hittade några fler bilder från förr. Bland annat när vi var på semester och han stod och dansade med sin egen skugga. Ha ha!

Kit med ögon man kan drunkna i. Så många gånger jag tittat in i dessa ögon och tittat in i din vackra själ.

Är så oerhört stolt över dig min fin, fina Kit. Älskar dig över allt!

Vi brukar tävla om att säga till varandra vem som älskar den andra mest. Det är vår lilla ”grej”. Det bästa som finns i mitt liv är att jag får vara just din mamma. Grattis igen på födelsedagen min älskade Kit!

Kram

/Mamma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..