Födelsedagsfirande

Idag har vi firat Kit. Blir en himla massa firande ibland då det är nästan omöjligt att få ihop alla på samma gång. Dessutom rätt skönt att inte vara för många heller. Kan säga att det räcker med 2-3 kusiner som kommer så blir ljudnivån precis på gränsen vad man klarar av. Men så mysigt när de är här. Älskar att ha mina syskon och deras barn här hemma.

Halloweentårta (vanlig prinsesstårta men som såg ut som en pumpa) var beställd efter Kit älskar Halloween.

Paketöppning. Min bror Jonas med fru och barn (Lindah, Dexter och Line) samt min syster Linda och hennes son Anton var här. Kusinerna är ju jämgamla så de var såklart nyfikna på vad Kit skulle få.

Den här lilla busungen. Line. Vilket charmtroll och vilken liten teaterapa. Hon är visserligen bara 3 år och lite för liten än, men om hon fortsätter med sitt spexande tror jag nog att hon skulle må bra av att vara med i någon teatergrupp.

Efter fikat och lite lek så spelade vi lite Quiz. Finns en sida som heter Kahoot! där man kan skapa quiz själv eller spela andras spel. Man använder sina telefoner och spelar spelet på tv:n eller datorn. Väldigt kul.

Fortsätta att hänga med familjen i soffan och hundarna, huller om buller. Älskar den här bilden. Så här är inte ovanligt att det ser ut hemma hos oss.

När jag kollade igenom bilderna så såg jag plötsligt en detalj på en av bild och kunde inte hålla mig för skratt. Brorsan matar Korosh. Gulligt! Äkta bromance! Ha ha!

Hoppas du haft en fin dag. Nu blir det till att leta upp någon ny bra serie och börja kika på. Det är ju dags att ställa om klockan i natt så man får ju en extra timme inatt och då kan man ju med gott samvete stanna uppe lite extra sent för att beta av ett par extra avsnitt.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..