Min stora dag…

Hej där, det har hänt mycket i veckan så jag har helt enkelt inte hunnit att berätta allt för er. Men nu ska ni få höra, så mycket spännande och roligt.

Kommer ni ihåg att jag berättat att jag fått äran att sitta med i juryn för utmärkelsen Mitt stora stöd, som Min stora dag anordnar.

Min stora dag som för övrigt gör ett helt fantastiskt jobb har sedan några år tillbaka infört ett pris som heter Mitt stora stöd för att de vill uppmärksamma de som finns i vardagen för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Det har verkligen varit en ära att få sitta med i juryn och det betyder jättemycket för mig att de som hjälper också blir sedda. En av mina finaste vänner Alexandra jobbar för Min stora dag och häromdagen passade jag på att hälsa på henne när jag och juryn fick träffa vinnaren.

Här står Tobbe och jag bredvid årets vinnare, Mats, lekterapeut på Falu lasarett. Så härlig person. Gå in på @minstoradag konto på Instagram så ser ni ett klipp om hans fantastiska jobb och hur nomineringen lät. Det finns väldigt många eldsjälar och personer som alla förtjänar ett sådant här pris. Men nu var det bara en som kunde vinna och vi i juryn kände att vårt val var helt rätt.

Här ser ni hela juryn.

På torsdagen var jag inbjuden av Per Schlingmann att medverka i en intervju tillsammans med författaren Emelie Schepp på Kvalitetsmässan i Göteborg.

Alltid lika trevligt att träffa Per. Och så snart som intervjun var klar bar det av tillbaka till Stockholm för att vara med i ett inslag live på Diabetesgalan som jag skrivit om innan. Men såklart var planet försenat.

Jag fick meddela produktionen som det var att jag inte visste om jag skulle hinna fram i tid. Men hej och hå! Vilken tur! Kom fram 10 min innan sändning med andan i halsen och fick byta om på en toalett. Med andra ord så är saker och ting inte så glammiga som de kanske ser ut.

Jag skrev ju tidigare om att jag inför galan hade testat att leva med diabetes under 24 timmar. Ett kamerateam följde mig vissa tider på dygnet och andra tider filmade jag själv. Ni kan se olika klipp på mitt Instagram.

Kit var ju här när jag skulle göra detta och eftersom jag tog riktiga sprutor (men bara med koksalt i) så var det såklart väldigt intressant för honom. Kit fick till och med prova att ge en spruta och han tyckte att det var både läskigt och spännande.

Kram

/L

  1. Märta skriver:

    Hej finaste Laila!
    Hade varit såå kul om du kunde göra ett inlägg där du visar hur du stylar ditt hår. Älskar hur du tuperar, lockar och även hur du sätter upp ditt hår i hästsvans. Så snyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..