I annonssamarbete med HELSINGBORG STAD

Vinn en weekendresa

Att då och då göra något tillsammans med sin partner eller några vänner som bryter av i vardagen och komma ur ekorrhjulet är för mig väldigt viktigt för att öka livskvaliteten och må bra. Det kan handla om allt från att gå ut och äta en bit mat, gå på bio eller dra iväg på en weekend. Att åka iväg på en weekend behöver heller inte betyda att man reser till en annat land. Det finns så många härliga ställen och städer i Sverige att upptäcka.

Så jag och Korosh har bestämt oss för att dra ned till Helsingborg över helgen. Jag har mina rötter i Skåne och har såklart minnen från när jag var tonåring när man var här. Men känner att jag gärna vill åka hit nu som vuxen då jag är säker på att jag upplever staden helt annorlunda nu.

Har ni några tips på vart man ska äta riktigt gott när vi är i Helsingborg eller tips på nåt ställe vi inte får missa att se eller uppleva?

Är du också sugen på att bryta av vardagen och resa på en weekend? Nu har du en möjlighet att faktiskt vinna en weekendresa till Helsingborg. Här nedan berättar jag mer om tävlingen:

Tävling – Bli en weekendtestare

Är du en van weekendresenär? Har du besökt många hotell, konserthus, museum, slott eller restauranger runt om i världen?  Vi söker nu sköna weekendtestare för att provbo våra hotell gå på teater, rocka loss på konsert, njut av god mat och shopping.  Och det allra bästa – det är gratis!

Sökes:

          Ett par

          Ett kompisgäng (max 4 personer)

Håller Helsingborg bra kvalité som weekendstad? Vad kan man göra bättre?

I vinster ingår:
– Två nätter på två olika centralt belägna hotell. Vi vill att du provbor en ny säng varje natt
– att proväta på två olika restauranger.
– två olika upplevelser anpassade efter vad du/ni är intresserad av.

Under din vistelse vill vi att du delar med dig av dina upplevelser och berättar om dem i dina kanaler.

För att delta, berätta vem du vill åka med, om du vill komma hit som par eller med ditt kompisgäng, och motivera varför just du ska bli en weekendtestare nedan i kommentarsfältet.

Är detta något för dig? Ansök och bered dig på ett par sköna dagar i Helsingborg.

Regler:
För att tävla måste du vara över 18 år. Juryn består av medlemmar från Visit Helsingborg. Juryns beslut kan inte överklagas.
Tävlingen pågår t.o.m 15/12 2019 och vinnaren kontaktas personligen senast den 17/12. Vinnaren måste svara inom 48 timmar annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer att presenteras på https://visithelsingborg.com/

Vinsten kan utnyttjas i mån av plats och under 2020

Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredejpart eller lagrar personuppgifter efter att tävlingen är slut. Resan till Helsingborg ingår inte. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Så passa på att tävla! Kan ju bli en tidig julklapp till någon du tycker mycket om, en julklapp där du också får ta del av.

Önskar dig en fin dag!

Kram

/L

 1. Anna W skriver:

  ”Att älska dig är som att äta soppa med gaffel – jag kan inte få nog”

  Så sa han i sitt tal till mig på vårt bröllop för 12 år sedan. Han är fortfarande min stora kärlek och livskamrat. Vi har båda rest enormt mycket i både tjänsten och privat och har många års erfarenheter av hotellvistelser. Idag driver vi tillsammans sedan 10 år ett framgångsrikt företag i hemstaden. Vi jobbar jämt och tar oss sällan tid att bara vara ”boyfriend and girlfriend”.

  Vi skulle vara det perfekta paret att skicka på en weekend till Helsingborg för att få utförliga recensioner av så väl hotell och upplevelser som restauranger och service. Kanske just Helsingborg blir vår nya soppa med gaffel – vi kommer inte få nog:-)

 2. Amanda skriver:

  Jag och sambon är bäst på att utvärdera saker, så varför inte ha en mening med det? Vi har åsikter om allt, och vi vet hur en skön säng känns, vad som är bra mat och vad som gör det där lilla extra. Vi skulle gå all in för detta. Så om ni vill ha åsiktsmaskiner som har bra känsla och bra smak, så välj oss! Vi har erfarenheter från flera stora städer i Europa, vi vet vad man vill hitta. Jag själv är en väldigt historianörd också (är historialärare) och hoppas kunna dyka ned i Helsingborgs häftiga historia.

 3. Lotte skriver:

  Jag hade tagit med mannen och ett kompispar till oss, hur ofta träffas man utan barnen? Vi har haft barnvakt över natten 1 gång på 5år så det vore väl på sin spets att ta tag i det 😉

 4. Marcus skriver:

  Jag är van resenär och har besökt många olika hotell runtom i världen men även inom Sverige. Därför tror jag att jag skulle ha många upplevelser att jämföra med som skulle bidra till användbara recensioner! Min sambo däremot är inte alls särskilt resvan och jag har inte lyckats få med henne på särskilt många resor så det skulle vara helt perfekt att få ta med henne på en weekendresa! Vi båda ser fram emot en chans att få testa på livet som weekendtestare och hoppas på det bästa!

 5. Annica skriver:

  Skulle dra ner dit med några vänner. Skulle vara kul och få göra detta. Testa sängar, mat osv. Det bästa är även att göra detta tillsammans med vänner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..