Att slita som djur innan solen går ner

I onsdags så var suveräna fotografen Sara Medina Lind här och vi gjorde reportage tillsammans i ateljén. Det var riktigt kul men det var svårt för dagen gick fort och solen gick ner ännu fortare. Så slutartiderna på kameran blev längre och längre. Men vi hann.

Så nu kan jag pusta ut en liten stund. För att göra reportage hemma är verkligen fullt ös och alltid så mycket mer jobb än vad man kan tro. Förutom att alla fönster ska putsas, allt ska vara toppskick och blommor och piff ska fixas med så fick jag för mig att även bygga ett bord, måla en tavla och göra en anslagstavla. Det kanske blev lite för mycket, men jag lyckades ro det i hamn i rätt tid. Puh!

och då blir jag sådär galet matt på mig själv, varför, varför måste jag komma på alla idéer för. Varför inte ta det lite mer manjana?

Jag övar på det, men det går sådär.

  1. Åh, vad jag känner igen det där! Nu har jag ingen egen ateljé, men jag brukar stå tryckt mot fönstret, öka ISO-tal och slutartider allt mer och bränna av foton i en rasande fart för att hinna ta bilder av olika projekt under de få ljusa timmarna som finns nu. =D

Comments are closed.

LOADING..