Bloggforum del 2


bloggforum-hotel-pigalle-goteborg-skonahem
Nu har jag fått en natts sömn och hunnit smälta lite av intrycken från de senaste dagarna i Göteborg. Tänkte att jag delar upp det lite så det kommer mer bilder i morgon. Men insåg att det var så mycket så det fick komma i ett senare inlägg.

bloggforum-hotel-pigalle-goteborg-skonahem
Vi bodde på det läckra hotellet Pigalle precis i smeten i Göteborg. Tycker det är så kul när man hamnar på hotell som är så långt bortifrån ens stil man har hemma. Då känns det lite extra lyxigt att få sova borta. Som att komma bort till en helt annan värld. Ägarna till detta hotell är samma ägare som äger Ystad havsbad. Och det märks att man tänkt storytelling. Fransk Boudoirstämning präglar hela hotellet. Allting är mycket, men på ett positivt sätt. Vackra detaljer, mycket textilier och runda former. Otroligt trevlig personal och fantastisk mat och frukost som vi fick smaka på.

bloggforum-hotel-pigalle-goteborg-skonahem
Kom dit ganska tidigt, så jag hann med en runda på stan innan och trots det hann jag stäcka ut fötterna på sängen och bara ta det lugnt ett tag. Så skönt att hinna landa. Under dagarna bjöds vi på föreläsningar från olika företag och himlans god mat.

bloggforum-hotel-pigalle-goteborg-skonahem
Söndagkvällen spenderades på hotellets restaurang där vi fick smaka på en suverän meny. Med mycket närodlad mat och det märktes verkligen att man tagit tillvara på de råvaror som fanns i närheten och för säsongen och efter det kombinerat ihop en meny. Förväntar man sig en stor stek med pommes blir man besviken. Men har man förväntningen att smaka på spännande vällagad och nytänkande mat, då blir man inte besviken.

bloggforum-hotel-pigalle-goteborg-skonahem
Så fint när man planterar i säckar, som här, på takterassen.

bloggforum-hotel-pigalle-goteborg-skonahem
Filtar och kuddar låg på taket utspritt för att alla skulle få plats. En ljummen septemberkväll mitt i Göteborg. 

bloggforum-hotel-pigalle-goteborg-skonahem
bloggforum-hotel-pigalle-goteborg-skonahem
Sen det där taket som vi fick sitta och äta under. Ser ni blommorna? Som en liten oas…

  1. It certainly is near impossible to see well-advised readers on this niche, nonetheless you appear like you know whatever you’re writing on! Appreciation

  2. My Partner And I just have to inform you you which I’m really new to online blogging and very much liked your information. Likely I am inclined to remember your blog post . You truly have lovely article text. Acknowledge it for telling with us your url information.

  3. It certainly is almost close to impossible to encounter well-qualified visitors on this niche, although you appear like you be aware of which you’re covering! Thanks A Lot

  4. I just want to share it with you the fact that I’m really fresh to posting and incredibly adored your post. Most likely I am probably to remember your site post . You certainly have great article subject. Delight In it for swapping with us your website post.

  5. What’s up, I check your blog on a regular basis. Your humoristic style is witty, keep up the good work!

Comments are closed.

LOADING..