Dag 9: 1 paket 4 olika presentinslagningar

Idag är det den 9 december och dags för lucka 9 i julkalendern 25 kreativa dagar i December. Tänk vad kul det är att vara med om detta och så mycket inspiration jag får ta del av, för jag har inte sett mina kollegers inlägg heller innan de visas på bloggen. Om ni missat gårdagens inlägg från Malin och Pastill.nu så hittar ni det här och i morgon får ni inte missa lucka nr 10 hos Lina och Lina by the Bay 

Jag tänkte visa er hur lätt man kan variera ett pakets inslagning. Därför har jag utgått från ett och samma paket. 

Paketet är inslaget i en papperspåse från närmsta matbutik. Tycker om det lite operfekta och skrynkliga som blir när man använder en papperspåse. Dessutom hade jag inget annat papper hemma och ville visa att det går lika bra att ta vad man har hemma.
1. Här använde jag mig av ett gammalt tygstycke som revs i smala band och knöts runt paketet med en liten grankvist som dekoration.
2. Här skrev jag ut en svart stjärna från datorn på skrivaren, i stjärnan hade jag skrivit namnet. Om man inte orkar hålla på med att skriva ut så kan man lika gärna klippa ut stjärnan i svart papper och skriva namnet med en vit penna. Jutesnöre knöts runt som dekorationsband.

3. Här använde jag mig av schabloner och svart färg för att måla på paketet. Jutesnöre bands runt paketet och en liten lapp klipptes ut ur papperspåsen. Den stämplade jag med stämplar.

4. Med spetsband som sattes i två rader och två grankvistar som sammanfogades med träpärlor kan man få den här mustachliknande inslagningen. 

Hoppas att ni har fått lite idéer nu till julklappsinslagningarna och lycka till nu!

Följ gärna vår Facebooksida för mer information och kontinuerlig uppdatering.

Här hittar ni alla våra bidrag dag för dag i The Creative Collectives 25 kreativa dagar i December

Pysselbolaget.se  2 Mormorsglamour  3 Craft & Creativity  4 Hildas Hem  5 Hemma med Helena  6 Made by Mary  7 Djura Bok & Pappersverkstad  8 Pastill  9Mormorsglamour  10 Lina by the bay  11 Mini Piccolini  12 Djura Bok & Pappersverkstad  13 Willowday  14 Pastill  15 Hemma med Helena  16 Willowday  17Hildas Hem  18 Craft & Creativity  19 Made by Mary  20 Lina by the bay  21 Hildas Hem  22 Mini Piccolini  23 Mormorsglamour  24 Pysselbolaget.se  25 Willowday

LOADING..