Det bästa med sommaren- skulle gärna vilja hänga här hela dagen.

hängmatta i trädgården

En av de bästa sakerna med sommaren är när man kan ta fram hängmattan. Skulle jag ha plats och möjlighet skulle jag inreda hela huset med hängmattor och ställen att slappa på. Under sommarhalvåret så är det nästintill slagsmål här hemma om vem som ska ha hängmattan. Hade jag inte jobbat idag så hade jag gärna hängt här hela dagen, med en inspirerande tidning, något i min kopp och med sommarpratarna i repris i hörlurarna.

ogräs blommor

Det bästa med att inte ha haft tid till att klippa gräsmattan är att man hittar massa fina saker som letar sig upp. Nu har vi inte så mycket gräs i våran gräsmatta utan mest ogräs och mossa. Men jag tänker så här. Desto mer mossa desto lättare att hålla undan. Det gäller att tänka positivt :)

hängmatta i trädgården
hängmatta i trädgården

I kväll så blir det definitivt häng här. Ska även försöka mig på att springa lite. Har börjat så smått och varvar spring med gång i en halvtimme. Perfekt för en annan som inte rört sig på flera år.

Någon gång tänkte jag att jag skulle skriva ett långt inlägg om det här med hur bra man mår av endorfinerna som utsöndras när man motionerar. Det har tagit många år innan jag uppskattat springningen men nu är det är som att jag knäckt koden. Skillnaden är också att jag inte motionerar för att få en snygg kropp utan för att jag mår så jädrans bra.

När folk som motionerar har sagt det till mig så tycker jag bara att de tjatar hela tiden. Det kan väl inte vara så märkvärdigt, det där med motion. Men för mig är det som att all stress rinner av en och man har lättare för att sortera dagarna. Jag kan lättare stänga av alla måsten och jobbet och istället njuta av stunden jag är i. Och det är verkligen något jag uppskattar.

 

  1. JA visst är det UNDERBART…älskart!! Vill också bara hänga ute, njuta och bara vara nu när värmen om sommaren kommit!!

    Hoppas du får en härlig fredag!

Comments are closed.

LOADING..