Det händer massor bakom kulisserna och den 1 juli flyttar Mormorsglamour

blommor-vallmo

Det är verkligen full fart bakom kulisserna. För jag håller på att avsluta min blogg här hos Sköna hem och kommer den 1 juli att flytta till en ny portal.

Vart jag flyttar berättar jag såklart nu på fredag. Men fram tills dess lunkar bloggen på som vanligt här. Fastän det är full fart bakom kulisserna.

Det är alltid vemodigt att avsluta något som man gjort under flera år. Började här hos Sköna hem för 3 år sedan och det var en av de största stunderna i mitt liv. När de hörde av sig och frågade om jag ville flytta min blogg till Sköna hem. Jag satte hjärtat i halsen och försökte dölja min upprymdhet och låta sådär cool som man alltid ska låta.

Det gick såklart sådär :)

Under åren har jag fått superfina bloggkollegor som jag uppskattar massor. De är ett gäng drivna, kompetenta och inspirerande männsikor som gett mig massor. Vi hörs av ofta och pushar och stöttar varandra.

Men jag hoppas att jag springer på dem ofta på diverse pressevent och mässor. För fastän jag flyttar så kan jag fortsätta att hålla kontakten även om det inte blir riktigt som tidigare.

Som sagt, det är några dagar kvar. Men snart, snart så skriver jag ut den nya adressen och jag hoppas innerligen att ni hänger med mig på tåget.

Ta hand om er så länge.

Untitled-1

Häng med mig på Facebook som uppdateras dagligen med senaste inlägget från bloggen.

 

 1. men åh det låter ju riktigt spännande …stort lycka till Helena ” till vad det nu är ” :) och så hoppas jag att vi ses i augusti på pressevent eller på formex .kram Pernilla

  1. Hej Pernilla,

   Men tack så mycket för lyckönskningarna :) Vi får absolut styra upp träff på nästa Formex.
   Ta hand om dig nu och en fin sommar till dig
   Kram

 2. Emma skriver:

  Så spännande! Då längtar man lite extra till fredag denna veckan då :)

 3. Spännande – såklart kommer jag hålla utkik på vart du tar vägen framöver. Lycka till med allt det nya! Kram!

  1. Hej Hildur,

   Men tack för lyckönskningarna. Alldeles strax får jag berätta :)
   Ha en riktigt fin sommar nu
   Kram
   Helena

Comments are closed.

LOADING..