Det händer massor bakom kulisserna och den 1 juli flyttar Mormorsglamour

blommor-vallmo

Det är verkligen full fart bakom kulisserna. För jag håller på att avsluta min blogg här hos Sköna hem och kommer den 1 juli att flytta till en ny portal.

Vart jag flyttar berättar jag såklart nu på fredag. Men fram tills dess lunkar bloggen på som vanligt här. Fastän det är full fart bakom kulisserna.

Det är alltid vemodigt att avsluta något som man gjort under flera år. Började här hos Sköna hem för 3 år sedan och det var en av de största stunderna i mitt liv. När de hörde av sig och frågade om jag ville flytta min blogg till Sköna hem. Jag satte hjärtat i halsen och försökte dölja min upprymdhet och låta sådär cool som man alltid ska låta.

Det gick såklart sådär :)

Under åren har jag fått superfina bloggkollegor som jag uppskattar massor. De är ett gäng drivna, kompetenta och inspirerande männsikor som gett mig massor. Vi hörs av ofta och pushar och stöttar varandra.

Men jag hoppas att jag springer på dem ofta på diverse pressevent och mässor. För fastän jag flyttar så kan jag fortsätta att hålla kontakten även om det inte blir riktigt som tidigare.

Som sagt, det är några dagar kvar. Men snart, snart så skriver jag ut den nya adressen och jag hoppas innerligen att ni hänger med mig på tåget.

Ta hand om er så länge.

Untitled-1

Häng med mig på Facebook som uppdateras dagligen med senaste inlägget från bloggen.

 

LOADING..