Det har blivit lite av en tradition att måla om här hemma

Ja, det har faktiskt blivit lite utav en tradition att måla om här hemma när karln är iväg på resa. Denna vecka var han i Frankrike, på något litet event, där man visst sparkar på någon slags boll :) :) och då passade jag på.

Att måla om köket, både tak, väggar och snickerier.

mala-om-kok
ade jag vetat innan hur mycket jobb det skulle vara. Kanske jag hade tagit hjälp. Men, men… Det svåraste var faktiskt att måla taket som på vissa delar är 3,5 meter. Men jag tog mig igenom det också.
mala-om-kok_1
å en vägg hade jag tidigare målat med Kalkfärg och därefter försökt att måla över den färgen. Det var sådär med en så matt färg och små barn som sprätte ketchup på hela väggen.

Väggen blev aldrig sig riktigt lik, trots att jag målade över kalkfärgen flera gånger med vanlig färg.

Jag fick helt enkelt sätta en speciell tapet över detta, som gör att det blir en slät yta igen. Jag kommer inte ihåg namnet, men den är super. Förut när vi hade vävtapeter på väggarna satte jag denna fixtapet över och väggen blev som ny igen. Den skrövliga väggen blev slät. Så det kan jag verkligen rekommendera.

mala-om-kok_2
Hade tänkt att jag skulle hinna med allt innan sambon kom hem. Men det är fortfarande lite snickerier och lister kvar. Men snart så.

Ska jag vara helt ärlig, så är jag himlans trött på att måla nu. Eftersom varje eftermiddag och kväll hela denna veckan har gått åt till att måla. Det är tur att det tar ett tag innan han åker iväg igen ;) Så man slipper måla om hela tiden :) :)

LOADING..