DIY för den ordningssamme bokälskaren

Att läsa böcker så här på sommaren är helt suveränt och ett bra sätt att slappna av på. Jag är helt fast i Netflix-serien Orange is the new black, som jag ser på plattan i hängmattan. En ny säsong har kommit ut. Men när jag pausar från serien så är det böcker i hängmattan som gäller.

Det finns många vackra böcker, men vissa omslag är inte så spännande. Och för en annan som tilltalas av enhetlighet så är detta ett toppenpyssel.

DIY gör om dina böcker fikonträd

Du behöver:

Böcker

Vita A3 ark

Sax

Klister

Utskrivna titlar

Börja med att mäta hur stor boken är och klipp A3 pappret efter bokens storlek. Vik in pappret runt boken. Klipp ut titlarna som du skrivit ut på skrivaren och klistra på dem på ryggen av boken.

Klart!

DIY gör om dina böcker fikonträd
För övrigt så har jag verkligen försökt att ta mig igenom boken ”Egenmäktigt förfarande- En roman om Kärlek” men det gick inte. Jag fick inte kläm på den. Är det någon av er som läst den och tyckt om den?  Är det något jag missat? Ja, helt enkelt. Ska jag ge den en andra chans?
DIY gör om dina böcker fikonträd
Om man har vacker handstil och inte orkar skriva ut på skrivare. Så blir det ännu finare om man skriver bokens titel för hand på det vita omslaget.
DIY gör om dina böcker fikonträd


LOADING..