Fotografering en tidig lördagmorgon

Tidigt tidigt var vi uppe i morse för att hinna komma ut innan solen blev för stark och frätte sönder bilderna. En vacker morgon var det med ett gyllene ljus, men vindarna var så kalla så kalla. Det är inte så lätt det där med att bli plåtad, man ska ligga på ett kallt berg, hålla reflexskärm samtidigt som man ska se avslappnad ut.

och jag är så imponerad av Ida som stod ut, som gick där bland fälten i sin fina svarta klänning och frös. Men inte gjorde en min om det, medan jag dirigerade.

Pauser blev det och fort fort sprang Ida tillbaka och satte på sig sin stora varma päls, drack te och gjorde så gott hon kunde för att hitta tillbaka till värmen.

Så nu är jag hemma igen, i värmen och dricker te i fulla muggar för att få tillbaka känseln i kroppen, går igenom fotografierna och tänker att jag får fortsätta med detta på måndag. Det verkligen kliar i fingrarna att få sätta igång och redigera.

Men först tar vi helg och bara är, med varandra, familjen.

 

 1. Ja, huh vad jag hade frusit om jag var Ida…! Men det gissar jag att det var värt, för bilderna ser fantastiska ut. Ljuset…! <3

  1. Ja det var verkligen ett gyllene ljus, jättevackert! Himlar vad bra hon var Ida.
   Ha en fin dag
   Kram
   Helena

 2. Vilken fantastiskt fin blogg :)

Comments are closed.

LOADING..