Har ni märkt något?

Vet inte om ni märkt det men hade faktiskt förinställt alla inlägg över jul och nyår. Jag missade att berätta det innan jag gick på ledighet. Så skönt att göra så ibland. Det är bra att hinna ladda batterierna och känna det där suget efter jobbet. Så jag ber om ursäkt om jag inte svarat på kommentarer eller e-post. Lovar att göra det idag.

För nu är faktiskt 2015 här och detta är min första arbetsdag. Förutom att sammanställa ekonomin och alla papper som behöver samlas ihop för December månad. Så är mitt mål att sätta mig ner och planera, hur mitt år ska se ut? Hur mycket tid vill jag lägga ner på företaget och hur ska jag göra för att vardagen ska flyta på bra och vi i familjen hinner att spendera tid tillsammans.

Förut för många år sedan när jag studerade ekonomi på Universitetet. Så pratade de hela tiden om målsättningar, jag var så less på det pratet och förstod inte riktigt meningen med det. Men nu sen jag startat eget så känns målsättning som en av de viktigaste sakerna. Jag brukar sätta mig en fyra gånger om året och verkligen gå igenom allt som behöver tänkas igenom. Skriva upp hur jag vill att livet och arbetet ska se ut under det kommande halvåret/året. Det bästa med att ha eget är att det faktiskt bara är upp till mig själv, vart företaget tar vägen.

Så det är något jag verkligen kan rekommendera, att ta sig tid. Stäm av med dig själv om du är på rätt väg i livet. Vare sig det är i arbetslivet eller familjelivet. Vad är bra och vad kan bli bättre? Det kanske låter tråkigt men det är bra för då tar man sig verkligen tid att tänka igenom saker och ting och får då möjlighet att förbättra men även möjlighet att stanna upp, klappa sig på axeln och säga, vad kul! Du lyckades faktiskt med det här!

Så är det något särskilt ni önskar se på bloggen hör gärna av er. Om det är svårt att kommentera får ni gärna maila mig på mormorsglamour@yahoo.com

LOADING..