Härliga veckor!

I lördags kom hela familjen hem från två veckor på Gran Canaria. Vi har haft det toppen och bara tagit hand om varandra och laddat batterierna inför våren. Första veckan bodde vi på västra sidan i en liten stad som hette Agaete. Det var en stad som var otroligt lugn, utan kommers och hysteriska försäljare. Det fanns bara ett fåtal restauranger i hamnen och hotellet låg högt upp med utsikt över havet.
Det var ett superfint spahotell som jag verkligen kan rekommendera till dem som vill komma ner i varv och som vill umgås med den man tycker om, kanske inte det bästa alternativet för en barnfamilj :) De flesta som åkte dit ville ha lugn och ro och kanske inte barn som hoppar i poolen och röjer runt :) det gjorde att vi efter en vecka bytte hotell till ett annat lite mer barnvänligt.


Det andra hotellet hette Hotell Riviera Marina och låg i närheten av Puerto Rico, men även detta i en liten avskild vilk, lite utanför centrumhetsen. Rummen på detta hotell var fräscha men personalen och resten av hotellet hade behövt en ansiktslyftning. Personalen hadde inte fått någon skrattbonus de senaste lönerna i allafall:) Men vi brydde oss inte så mycket om det utan njöt av semestern, sol och bad och av att få rå om varandra.
Kram
Helena
  1. Aldrig fel med lite semester för att ladda upp batterierna igen. Jag tycker det ser jätttemysigt ut där…<3

  2. Sofia skriver:

    Åh vad härligt med semester!!! Välkomna hem igen! :)Kram!!

  3. Vad härligt! Hur var det i Playa del Cura? Låg det fösta hotellet även där?kram Lina

Comments are closed.

LOADING..