Havssalt och timjan

I trädgården spirar det som aldrig förr, både blommor och en hel del ogräs måste jag säga. Väntar fortfarande på att jag ska vakna upp en dag och med helt gröna fingrar, men det har inte hänt ännu…

Nu börjar timjanen blomma i trädgården och jag har hört att man ska knipsa bort blommorna. Så varför inte lägga de vackra blommorna i havssaltet och ställa fram på bordet. Det blir både vackert och gott.

 

 1. Saknar din gamla sida, den var så bra och stilren. Här är det så rörigt och svårläst med all reklam. Försöker läsa din gamla blogg men hamnar här hela tiden och det gör mig arg och irriterad. Kan du inte låta den vara utan tvångsförflyttning hit?

  1. Hej Camilla,
   I dagsläget så vidarebefodras man till denna sida från min gamla, då mina gamla inlägg har flyttats vidare till denna blogg och jag inte kan ha två bloggar aktiva samtidigt. Om du tycker det är svårt att hitta i denna blogg. Rekommenderar jag dig att titta under fliken kategorier. Där kan du enkelt välja den kategori av inlägg du vill se mer av och på så sätt kanske hitta lite bättre.
   Tack för dina synpunkter om bloggen och jag är ledsen att du uppfattar denna blogg som svårare att läsa.
   Ta hand om dig och ha en fin dag nu
   /Helena

 2. Vilket fint och enkelt tips! Tack för all inspiration – du är bäst! :)
  Kram!

Comments are closed.

LOADING..