IKEA pressfrukost inför katalogsläpp 2013

Vilken toppenvecka det här är. Dagen började med pressträff inför att IKEA släpper sin nya katalog, nästa vecka. Därefter till tryckeriet för att titta på olika papperskvalitéer av posters som jag kommer att sälja framöver.
På torsdag är det Formex hela dagen och kvällen och under helgen är det tredagarsbröllop på schemat. Så det är verkligen en kanon vecka :)
Temat för IKEAs katalog denna gång var textilier och detta debatterades flitigt i panelen. Kanske inte världens lättaste ämne att prata om men en hel del prat om gardinens vara eller icke vara blev det.

 Lokalen var inredd med massor av textilier och en hel vägg med glasvaser

 Såg denna fina kvist i taket, dekorerad med små fåglar, fjärilar och blommor, blev de ett fint inslag i lokalen.

 Var bara tvungen att fota denna läckra vas. En glasvas som klätts in med penslar och gummiband. Ett perfekt DIY projekt för den som vill.

 Varför inte stanna till vid infart förbjuden skylten och sy lite?

 Även den blå containern hade klätts in med textilier och en mysig loungeplats skapats.

Susanne med den fina bloggen Me and Alice poserar glatt med den nya katalogen som kommer i nästa vecka.
Det är en riktigt rolig katalog faktiskt, man har tänkt många steg och det finns massor av extramaterial som man kommer åt med sin smartphone eller läsplatta. Dessutom finns det en hel del pysseltips och det gillas starkt. Tycker det är roligt när stora företag faktiskt lyckas ligga i framkant när det gäller att hänga på nya trender och teknik.

Det var allt för idag! Hoppas ni har en bra dag :)
  1. Det är en högtidsstund när den där katalogen dyker upp. Älskart! Lyllos dig som ska på Formex. Det blev inte för mig i år, men troligtvis till våren igen. Bröllop ska jag snart på iallafall. Kul det! Ha det fint!

Comments are closed.

LOADING..