Inredningstips med inspiration från H&M homes höst kollektion

Under det senaste året har vi sakta sett hur de krispvita bilderna ersatts med mer dova färger och det verkar fortsätta hålla i sig. Nu med ännu mörkare nyanser. Något som jag sprungit på ett tag är halvmålade väggar, lite slarvigt och utan maskeringstejp. Jag gillar det massor och tycker att det blir en liten rolig detalj som definitivt kommer få folk att haja till.
Snyggt med en halvkalkad vägg. Vet dock inte hur bra det är att göra med tanke på alla våtrumsregler.
Effektfullt blir det med fina fjärilar över sängen. Här verkar de vara klistrade på väggen. Men jag ser framför mig en fin och lätt fjärilsmobil hängandes över sängen.

Vem har sagt att man måste ha en stor matta framför soffan? Två omlott över varandra går lika bra det. Så snyggt med de urtvättade mattorna från H&M: s kollektion.

Den här bilden var jag tvungen att ta med, bara för den vackra blåa färgen i bakgrunden. Påminner om färgen kalklitir eller så har de putsat väggen med mycket blåa pigment i. Den blåa färgen tas även upp i den lilla löparen som ligger på bordet. Ett snyggt sätt att plocka upp färger och få en fin hamoni i inredningen.

———————————————————————————————

Följ gärna Mormorsglamour på Facebook eller Instagram @mormorsglamour

  1. Så himla fint, speciellt den blå färgen! Jag försöker i detta nu övertala min sambo att måla den nu vita hallen mörkgrå. Tänker mig att det skulle vara så himla fint men han propsar på att det blir för mörkt… Får samla ihop lite inspirationsbilder likt dessa som bevis att det är himla snyggt med mörka färger på väggarna!

Comments are closed.

LOADING..