Inspiration och tips till tavelvägg

Har under en tid nu funderat på att göra en foto/affischvägg i vardagsrummet. Men jag hittar inga läckra affisher eller tavlor. Men just den här lägenheten från Stadshem har en hel del fina tavlor och en superfin tavelvägg i vardagsrummet. Tycker det är så snyggt när man hänger det lite assymetriskt. Men lägger ni märke till att, även fast tavlorna hänger på helt olika höjd så har man ändå arbetat med samma avstånd mellan tavlorna. Allt för att skapa ordning i kaoset.

Tack vare blommorna så blir en ganska så stram svart vit stil levande. Så även om du gillar den svart vita stilen, glöm inte blommorna!

Även här hänger tavlor/affischer. Runt bordet samsas ett hopplock av stolar. Som gör att det inte blir så stramt utan mer levande.

Det är väldigt snyggt med en klädställning, häng fram dina finaste kläder i liknande färgskala. För att få det enhetligt. Här har jag man hängt fram skira ljusa kläder i kombination med svart.

Sovrummet har även det mjukats upp med hjälp av växter och kuddarna har färgmatchas med övriga detaljer.

Skulle egentligen haft en fotografering idag. Men den var tvungen att ställas in. För det öser verkligen ner. Inser hur bortskämd man varit med ljuset om dagarna. Nu är det snart så att ljuset inte blir tillräckligt att fotografera i förrän runt lunchtid. Så nu får jag ta itu med surhögarna istället.

Hoppas att ni får en fin dag.

 

 

 

Bilder lånade med tillstånd från Stadshem. Fotograf Janne Olander inredare Emmahos

 1. Mikaela skriver:

  Tips! Det finns HUUUUR mycket snygga affischer som helst på Society6! Jag har en sida där, men om inte någon av mina bilder faller dig i smaken så tror jag säkert du hittar något i din smak på sidan, för det finns verkligen ett enormt utbud!

  http://society6.com/bympv/prints

  1. Åh! tack! det var precis den hemsidan jag var ute efter. Har varit inne på den tidigare. Men glömt bort namnet och försökt söka mig fram dit. Men det är svårt när man glömt namnet. Toppen! det finns så mycket fint där och jättefina posters du gör.
   kram
   Helena

Comments are closed.

LOADING..