Inspirerande saker, bilder och design under vecka 6

Jag tycker själv det är så inspirerande att läsa hos andra bloggar vad de inspireras av. Så jag tänkte att jag skulle göra detsamma. Det finns så mycket fint som man snubblar över på nätet och här är några av mina favoriter denna vecka.

Malin Perssons vackra hem för franska magasinet Milk Decoration är som en dröm att kliva in i. Och jag älskar Malins sätt att inreda och är så glad över att hon flyttat in hos gänget i Trädgårdstisdag. För Malins sätt att trolla fram vackra miljöer med saker som folk inte längre vill ha. Är riktigt inspirerande.

Min kollega Maria gjorde ett inspirerande inlägg om tavellister. Såna som alla hade för 10 år sedan. Den bilden jag fastnade mest för var detta fina barnrum från Weekday Carnival med tavellister över sängen. Där man kan ställa sina finaste saker och böcker.

Fick en fråga om jag gjort några lampor häromdagen. Och insåg då att är det något som jag har en fäbless för så är det lampor. Det har blivit en hel del genom åren. Men lika mycket som jag gillar att göra lampor. Gillar jag att titta på riktigt snygga lampor. Som denna franska plisserade lampa från 1950 talet.

Många badrumsfunderingar är det just nu. För vår badrumsmöbel både på nedervåningen och övervåningen har gått sönder. Vet inte om det är för att barnen hängt för mycket på handfatet eller om det är tillverkningsfel. Men det som är mest konstigt är att nästan alla saker vi köpte från ett och samma badrumsmärke har gått sönder. Medans de saker vi köpte från andra badrumsleverantörer fortfarande håller. Kan tycka att 6,5 år ska i allafall sakerna hålla. Men iallafall sprang på det här fantastiska badrummet av Norm Achitects och det inspirerade mig massor.

Drömmer om ett vitrinskåp lika vackert som Krickelins. Ett sånt där man kan gömma undan mindre smickrande saker i köket, som räkningar och pysselmaterial. Men även ha framme fina saker som man tycker om på hyllorna med vitrindörrar.

Och snart så är det Alla hjärtans dag. Hade tänkt att göra massor av alla hjärtans dag tips till bloggen. Men just nu har jag så himla mycket jobb. Så tiden räcker inte till. Det känns just nu som att bloggen går på undantag.

Några har jag dock  hunnit knåpa ihop men ska bara lyckas fotografera dem först.

Hittade detta fina alla hjärtans dag pyssel hos Cotton and Flax och det är sådär lagom  pyssel. Att göra en stämpel av suddet på blyertspennan och stämpla små hjärtan på kuvert och kort. Riktigt fint!

LOADING..