Mer barnrum

Barnrummet börjar sakta finna sin form, än så länge känns det lite för kalt och nytt och inte inbott. Det är lite för lite saker, men det kommer sakta men säkert in små förändringar och färgklickar. Sovdelen är klar. Här har hyllorna jag köpte hos matbutiken Netto för 79kr målats om invändigt med samma färg som övre delen av väggen. De var tidigare knallrosa, men kände att det blev mer hamoniskt att jobba med samma färgskala.

Sänggaveln var tidigare i teak, även denna har målats om i samma färg som väggen bakom. Vi (dvs jag och Vilgot) använde faktiskt väggfärgen som var över när vi målade sänggaveln.

Ljusslinga från Rusta för 149 kr, väldigt Happy lights inspirerad men till ett bättre pris.

Sänglampan heter Hektar och är från IKEA 149 kr. Var inne på att jag skulle göra en egen läslampa, genom att såga ut Stålmannenmärket i tunn plyfa med sticksåg, men har inte hunnit och tänker att det får bli ett senare projekt.

Så här såg sänggaveln ut innan den målades om. Jag hittade den i en second hand butik för 125kr.

Här är min fina lilla kille, som hjälper till att måla om sänggaveln. Kul och spännande tyckte han det var att äntligen få göra om sitt rum. 

Jag kommer i ett senare inlägg att sammanställa alla kostnader för att göra om rummet, men det kommer lite senare när allt är klart. 

LOADING..