Mitt drömhus till salu


sekelskifteshus

Under flera år när jag bott i kommun så har jag gått förbi det här huset och drömt mig bort. Det är så otroligt vackert med sitt tornrum och fina stora ytor. Det jag inte visste då för tio år sedan när jag flyttade hit, var att den allra finaste människan bodde i detta hus. En vän som jag lärt känna under de senaste åren och som idag är en av de mest betydelsefulla i mitt liv.

sovrum

På övervåningen leds man in i ett stort vackert sovrum som ligger intill tornrummet, som är mitt favoritrum. Det är något särskilt med tornrum. Det blir sånt magiskt ljus i dem.

walk in closet

Osså drömmen, en alldeles egen walk in closet.

sovrum vackra dörrar

Vy från tornrummet in i ateljén


tronrum

Och här är det det vackra tornrummet, där ljuset överöser en och man känner genast att man vill slå sig ner med en bok, ett glas vin och bara vara.

Hus till salu rönninge hall

Jag älskar varendaste detalj i detta hus som renoverats varsamt och med snickarglädje och en aktsamhet om detaljerna. Tänk att få kliva in i den här vackra hallen varje dag.


kök väggklocka

Köket är inredd i lantlig stil och hänger väl ihop med resten av huset. Den fina klockan på väggen har så många söta detaljer.

lantkök

badrum marmor
Badrummet är inrett i marmor och vackra mässingskranar.

Jag hoppas innerligen att detta hus fortsätter att hamna i varsamma händer. Vill ni se mer av huset så hittar ni det hos Skeppsholmen 
 LOADING..