Morgonmöte hos Hemnet med Öppet husligheter

Nordiska trädgårdar Öppet husligheter

Foto: Helena Nord

I morse så träffades vi upp ett gäng inredningsbloggare. Det var Maria och Emma som arrangerat Öppet husligheter uppe på Hemnets kontor där vi fick ta del av Alvhem mäkleris stylingresa, där Sarah Widman började för 7 år sedan. Det var superkul att höra hur de tänkte och arbetade bakom kulisserna och jag kunde önska att fler mäklarbyråer gjorde något liknande i Stockholm också. Tycker faktiskt att Göteborg ligger många steg före när det gäller att tänka på helheten i styling och bilder.

Föredrag hos Hemnet med sarah Widman och Alvhem mäkleri

Foto: Helena Nord

De bästa med dessa frukostar är att man får träffa alla fina kollegor på Sköna hem, Åsa, Monica, Maria och Helena. De som saknades var Drömhus Helena, Jannice och Jill.

Efter frukosten var det fler pressvisningar på olika PR byråer som betades av. Denna vecka är det pressvecka och det är många olika företag och PR byråer som visar upp kommande kollektioner. På vägen hem hoppade jag av pendeln och gick på Nordiska trädgårdar. Men jag återkommer om det imorgon. Särskilt länge stannade jag inte. Högst en halvtimme.  Det var så mycket folk och jag blir oftast alldeles snurrig när det går runt så många stressade människor på ett och samma ställe.

Så nu är jag hemma på kontoret och avslutar dagens arbete. Skriver bildtexter, räknar på jobb och slutredigerar vissa projekt och passar på att uppdatera bloggen såklart.

 

 

  1. Åh, vilka vackra bilder! Tack för att du kom och stort tack för inlägget. Kram och trevlig helg!

Comments are closed.

LOADING..