Nä fy fan, en sån där bloggblomma!

Loppisfyndade den här spegeln för några dagar sedan. Tanken var att det skulle vara i hallen. Men den hamnade i vardagsrummet, det blir alltid så. Absolut inte som man tänkt sig, men bra ändå. Vet att den kommer att flytta runt överallt här hemma, som vanligt. 

Var inne i en butik på söder i förra veckan och frågade om de hade en blomma som heter Rosenskärm. De tittade på mig som ett stort frågetecken och bad mig beskriva blomman. Så det gjorde jag och till slut så brister hon ut… Jaha… det är en sån där Bloggblomma, nä fy absolut inte. Jag fnittrade lite när jag gick därifrån eftersom det numera även verkar finnas en benämning för trender som dyker upp via sociala medier. Då förstår man vilken genomslagskraft det har.

Så jag fick helt enkelt gå till min lokala blomsterhandlare och hon tog hem blomman till mig. Det kallar jag service.  Så nu står det en Rosenskärm här i mitt lilla hörn och oavsett trend eller inte, så tycker jag himla mycket om den. Ska försöka att hålla liv i den nu bara. 

 

 1. //Anna skriver:

  Vart kommer flodhästen ifrån? Så sjukt snygg!

 2. Vacker blomma! Skulle också vílja ha en sån bloggblomma men risken är stor att jag tar död på den direkt ;) Så fint hos dig, kram Suss

  1. Jag har hört att den ska vara svår att hålla vid liv. Men det känns inte så, för enligt beskrivningen ska den bara vattnas varannan vecka och det är en storbladig växt som brukar tåla mycket. Så jag håller tummarna.
   Kram
   Helena

 3. Haha! Jag gjorde exakt samma sak i veckan. Gick till den lokala blomsterhandeln och bad dom ta hem den. Först var dom skeptiska…”ingen har frågat efter den, kommer den sälja?”. Men när jag sa att det var den senaste bloggblomman och att den snart kommer vara lika efterfrågad som rumsgranen plötsligt blev i vintras så mjuknade dom snabbt och sa att dom skulle se till att ha ett helt gäng inne till nästa vecka. :)

  1. Haha… härligt! ja och tänk så rätt du kommer att ha :)
   Kram
   Helena

 4. Åsa skriver:

  Snyggt där Helena, jag gillar min jag med … tokmycket, trots att det har blivit en bloggblomma :)
  Ha en härligt helg// Kramar

  1. Ja håller med. Den är väldigt fin och det är pga dig som jag hittade den :)
   tack
   Kram
   Helena

 5. Köpte två sådana för ett tag sedan, båda två totaldog efter bara någon vecka. Hoppas du får bättre tur, eller det kanske beror på skicklighet :)

  Kram Anette/Inredningshjälpen

  1. Attans… jag hoppas att det går vägen, är helt värdelös på att hålla blommor vid liv.
   Kram
   Helena

Comments are closed.

LOADING..