Pansarvagn var ordet…

Har kommit hem efter en helg på Rånäs slott… vilken helg vi haft! Vi har ätit fantastiskt god mat och druckit lika gott. Skrattat… slappat, ätit lite till, solat, ätit afternoon tea! vilken buffé, det fanns allt!
Har aldrig tidigare varit på ett ställe där all personal varit så glada och skojfriska, man gick runt och småskrattade mest hela tiden.
Vyn utanför fönstret… behandling har vi fått också… Min rygg var visst lika stel som en pansarvagn och nacken som en stock. Det här var inte mina ord utan massörens… hmm… vet inte hur jag ska tolka detta?!

Sovit i solen… för vilket väder det varit. Vi fem som var tillsammans på slottet somnade alla i solen. När vi låg där mitt i parken på parkbänken och sov, kom det tre damer förbi och så hörde man: – Ojdå! här ligger visst en till och sover… jaja… de måste vara väldigt trötta och de kanske har åkt långt. Så var inte fallet, vi var i och för sig ganska trötta, men värst långt hade vi inte åkt. Vi var bara ett gäng med föräldrar som passade på att vila och sola och njuta av det fina vädret.

Och sen denna tjej Ulrika, som var en eldsjäl utan dess like, med humor och skratt som smittade av sig mest jämt. Vilken tjej… man kan inte annat än tycka om henne massor och hon bidrog stort till den positiva känsla vi fick med oss hem från slottet. Vilken tillgång! Tack Ulrika för alla bus, skratt, gapflabb och spökhistorier.

 Delar från Afternoon tea buffén… tog nog om minst tre gånger!

På lördagkvällen efter ex antal glas vin fick vi för oss att vi skulle hitta alla spöken som Ulrika tidigare berättat om. Så vi gick upp till en blecksvart vind, in i pigkammren och ner i källaren. Vad vi fick vara med om… det tänker jag inte berätta utan det får ni nog uppleva själva. Fyra av oss trodde det var spöken, en av oss, den mest logiska försökte hitta förklaringar till allt, men vi hörde alla samma sak :)
LOADING..