Restips Gran Canaria

Lovade tidigare att ni skulle få något litet restips om ni någongång ska till Gran Canaria. Själva ön i sig är inte så särskilt spännande, mest sand, torrt och ganska liten växtlighet där det inte är anlagda trädgårdar eller gräsmattor. Åker man dit så är det mest för att få lite sol och bad. Men ön har sina små pärlor som tex. Puerto de Mógan som även kallas lilla Venedig. Det är en söt liten stad nära vattnet. Här finns det faktiskt beslut om att man inte får bygga några höghus, därför uteblir de stora hotellkomplexen som finns i massor på resten av ön och man får en liten småstads känsla.

Glada killar har precis investerat sina egna semesterpengar på små ormar.

Hamnen brer ut sig utmed hela staden, även den vacker och färggrann.

O ser ni den där snygga killen… som tagen ur senaste ölreklamen. Man kan lätt tro att han sitter och dricker öl, dagarna i ända. Men så är inte fallet, men en vacker solnedgång en sandstrand och fina vänner kan ibland inbjuda till en öl.

Men kan fortfarande inte förstå det, att han och jag har två fina barn tillsammans, det är tur dessutom att ni inte vet hur galet fin, omtänksam och snäll han är. För då skulle jag aldrig få ha honom i fred. Vaknar upp varje morgon och tittar på han och hjärtat fylls av värme. Tänk att 10 år har gått och jag är fortfarande så där pirrigt kär och tacksam över att få tillbringa mitt liv tillsammans med honom.

Husen svämmar över av växtlighet och blommor. Bryter så vackert mot de vitputsade fasaderna.


Nu kanske ni förstår varför det inte är så mycket bilder på mig på bloggen… Blir oftast så nervös när kameran dyker upp att jag pladdrar och skrattar oavbrutet och då blir det lite hipp som happ.

Så det var mitt restips, Puerto de Mógan. Missa inte det :)

  1. Tina skriver:

    Och jag som blir så inspirerad av din klädstil och din frisyr blir glad för bilder på dig :)

  2. Men gud, så fint det ser ut! Inte alls så som min bild av Gran Canaria är. Vi var där för några år sedan. En härlig, solig semester, men jag minns det inte som så där fint, direkt. Kul att ni hittade den pärlan. :)

  3. Ser underbart ut. Och så kan jag bara säga samma här *2. Iof bara 6 år, men fortfarande glad varje dag han ligger bredvid mig på morgonen. Och vilken skräck jag upplever när kameran riktas mot mig. Spänner muskler i ansiktet som aldrig används annars – så jag ser inte klok ut :)

Comments are closed.

LOADING..