Snart semester och lite om bloggen framöver

Hej på er! 

Nu tänkte jag ta lite semester… även från bloggen. Så jag har helt sonika tagit och dammat av en hel del pysselinlägg som jag gjort tidigare. Ibland känns det som att man jobbar med ett inlägg i många många timmar och sen är det bara aktuellt en dag eller högst två. Och under åren har det hunnit bli en hel del projekt. En hel del projekt som jag tycker är värt att visas om igen. 

Vi har inte bokat någonting på semestern utan har sagt att vi ska vara hemma och ta det lugnt, påta i trädgården, lyssna på sommarpratarna i hängmattan, ända tills vi känner att det kliar i kroppen, tills vi är alldeles rastlösa. Då kanske vi åker någonstans och gör något. Men bara om den känslan hinner infinna sig. Jag älskar att ha oplanerad semester, att kunna ta dagen som den kommer och slippa köra efter ett färdigt schema. För det är så mycket så i vardagen i allafall. 

Det bästa jag vet är att packa bilen för en vecka, sätta sig där och inte veta vart man ska. Gå på känsla och strunta i att planera så mycket. För boenden finns alltid att hitta längs vägen. 

Jag ville också passa på att önska er en riktigt fin sommar nu, ta hand om er, njut av dagen och se till att även hinna andas lite.


  1. Ungefär så som vi också tänker göra i sommar, ta det lite som det kommer och håller vädret i sig så här så blir det ju strandhäng för hela slanten.

    Ha en skön semester!

    Anette

  2. Jag håller med, en oplanerad semester kan vara bland det bästa! Det är vad jag längtar efter i år också. Ha en riktigt bra sommar!
    Camilla

Comments are closed.

LOADING..