Som en dröm

Ni vet… alla drömmer om något. Jag drömmer om att någongång ha en riktigt vacker inredningsbutik eller webbutik. Och då skulle den vara ungefär som Zoco Home blandat med Artilleriet. En blandning av det lite Marockanska, vintage och nya stilrena saker. Men än så länge är det bara en dröm, en dröm jag aldrig någonsin kommer att förverkliga. För sanningen är att jag tycker det är tråkigt att stå i affär. Men i drömmen så är det inte alls så :) och vem har sagt att man måste förverkliga alla sina drömmar. Jag nöjer mig än så länge åt att glädjas andra som gör det så himla bra. 

Hela sortimentet hos skulle gärna få flytta hem till mig. Så mycket fint. Jag hittade faktiskt ett litet bord som jag letat efter i flera år hos Zoco Home, nämligen det här.

Alla bilder Zoco Home fotograf Paulina Arcklin

————————————

Du kan även följa Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour

  1. Maja skriver:

    Takhöjden. Fönstrena. Färgerna. Jag dör en smula och hoppas på att återfödas där!

    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  2. Jättefina bilder på sidan!jag gillar pallen!Så inspirerande bilder!

Comments are closed.

LOADING..