Tillbaka

I lördags kom vi tillbaka från två veckors semester i Grekland. Vi har haft två riktigt mysiga veckor och måste säga att det var den bästa semestern sen barnen kom. Barnen har blivit så stora att vi kunde hitta på massa saker och alla uppskattade att få komma iväg och bada, få lite värme och sand mellan tårna. På bilden ovan har de precis upptäckt en bläckfisk, mitt i en liten mysig fiskeby på Skopelos.

Vi kajkade runt på två öar (Skiathos och Skopelos) och bodde på lite olika ställen. Jag kan verkligen rekommendera Skopelos, en otroligt grön, lugn och vacker ö med genuina människor och vackra stenstränder med turkosblått vatten.

Det passar oss utmärkt att få packa ryggsäcken och bo på olika ställen, uppleva olika saker, eftersom vi är lite rastlösa av oss. Barnen kändes tillräckligt gamla för att känna sig trygga i det och tyckte det var spännande med lite äventyr.

Men det är härligt att vara tillbaka igen, borta bra men hemma bäst. Tillbaka till vardagen med skola och jobb, dock med lite mer uppladdade batterier än innan.

 1. Välkommen hem! Vad härligt det låter. Det blir ju ofta att man åker på charter och hänger på ett ställe när man åker till Grekland. Men ert sätt låter några hekto bättre!

  1. Tack Johanna! Ja det är ett toppensätt att resa runt på, dessutom var det väldigt lätt att hitta boende eftersom vi åkte veckorna innan säsongen hade kommit igång på allvar.

 2. Underbart det ser ut, håll kvar känslan länge;-)
  Camilla/Stilitiden

  1. Ja det ska jag verkligen försöka att göra och tack för alla fina kommentarer du lämnat här under tiden jag varit borta.

 3. Men så härligt! Skiathos tyckte jag om när jag var där. Vet inte om det bara är jag men jag har haft jättesvårt att lämna kommentar här.

  Hoppas att du får sköna dagar nu!

  1. Ja visst var det härligt! Riktigt mysigt att bara få ta hand om varandra.
   Har precis fått reda på att det varit svårt att kommentera här, toppen att du skriver det, det är så svårt att upptäcka allt själv. Har tagit upp det med webbansvarig nu
   Ha en fin dag :)

Comments are closed.

LOADING..