Tillbaka efter en vecka i Alcudia på Mallorca + några resetips

Resetips Mallorca Alcudia Mormorsglamour
I lördags morse kom vi hem hela familjen efter en vecka på Mallorca. Här bodde vi på Hotell Princesa som tillhör hotellkomplexet Hotell Sunwing Alcudia Beach. Kan absolut rekommendera att bo i det hotellet eftersom det vid huvudbyggnaden är full fart och lätt hysteriskt med alla barnfamiljer och All inclusive servering på en ganska liten yta. Här hade man allt man behövde och kunde när man ville ha mer fart gå bort till huvudbyggnaden.

 

Resetips Mallorca Alcudia Mormorsglamour

Ett annat tips till dig som reser till Alcudia, är att ta dig till gamla stan. En jättemysig liten stad, med gamla låga stenhus och flera bra restauranger. Här är Edvin på väg till gamla stan. En vacker promenad är det dit. Restaurang som jag kan rekommendera är Restaurang Satyricon, en gammal biograf/teater som gjorts om till matsal, lite längre in finns en helt fantastiskt innergård med höga murar, med flera bord att sitta och äta vid.

Resetips Mallorca Alcudia Mormorsglamour

Emellan alla allergichocker som jag fick uppleva denna vecka, fanns det även ljusa stunder, då främst kvällarna då kroppen mådde som bäst. Att jag mest legat på hotellrummet i en vecka och fått titta ut på en bakgård genom fönstret är inget man kan tro när man ser denna bild.

Resetips Mallorca Alcudia Mormorsglamour

Så klart fastnade karln även på bild. Den där karln, som gör att jag blir alldeles varm i kroppen av kärlek. Som är den mest omtänksamme människan jag känner. Som säger fina saker, när jag mest behöver höra det. 

Trots att vi innan vi fick barn, svor att minsann aldrig åka på sån där charterresa, Nä, vi skulle backpacka med spädbarnet runt hela världen. Ja, tjena, det var ju troligt insåg man sen när barnet kom. Det enda man ville göra var att sitta där och titta på den där lilla krabaten. Att åka ut och resa runt hela jorden, kändes då som ett berg att bestiga.

Så här i efterhand insåg vi att åka en vecka på charterresa med Lollo & Bernie var mer underskattat än vad vi då kunde föreställa oss! Så är det alltid när man får barn, nästan inget blir som man har tänkt sig, man får omvärdera ganska mycket och stryka många principer. Och tur är väl det, att allting inte alltid blir som man föreställer sig. För så himla tråkigt det skulle bli då.

Följ gärna Mormorsglamour på Facebook & Instagram @mormorsglamour

  1. Fina älskade familj !!

  2. Emma skriver:

    men stackare! Vad tål du inte?

Comments are closed.

LOADING..