Tillbaka på jobbet, mörbultad och helt slut…


Det var så svårt att komma upp i morse. Hela kroppen värkte och jag hade sovit som en klubbad säl. Efter denna helgen känner jag mig helt mörbultad.

jag-lever

Men himlar vad kul jag haft. I lördags så var vi iväg hela sambons familj med farmor, kusiner, bror och syster. 14 personer drog till Oxelösund och lekte runt på Boda Borg. Riktigt roligt! För er som inte varit där kan jag verkligen rekommendera det, om man tycker om att leka. Det är ett helt hus fyllt med kluriga celler och uppgifter att lösa. Lite som Fångarna på fortet, fast klurigare och ännu fler celler att lösa.

Det kändes mest som att man klättrade hela eftermiddagen och när man inte klättrade eller balanserade, så hängde man i olika saker i taket. Så hela kroppen värker idag, i muskler som jag inte visste fanns.

Och igår så bättrade jag på träningsvärken med att spela Hockey mot min äldsta son. En av de roligaste saker jag vet. Det är så sjukt kul och jag tror att jag berättade det förut, men nu under vårterminen så har vi samlats en gång i veckan och spelat hockey ett gäng tjejer. Alla är nybörjare och vi skrattar konstant både ute på is och utanför is. Så varje hockeyträning kommer jag hem med ett stort leende på läpparna.

hockey

 

Och jag tror aldrig i mitt liv att jag uppskattat så mycket att kunna röra på mig. Har aldrig varit någon träningsmänniska, även om jag testat de flesta sporter. Men efter att ha haft kraftig värme- och köldallergi det senaste året, som gjort att jag stundtals inte ens kommit ur sängen. Så uppskattar jag detta mer än vad ni någonsin kan föreställa er.

Tänk vad jobbiga saker kan göra att man förändrar ens inställning till livet. För de dagar när jag låg där i sängen och inte kunde ta mig upp, det enda jag önskade då var att kunna vara med min familj, kunna leka med dem och att få röra på mig. Det var den enda önskan jag hade och det är i stunder som dem som man verkligen inser vad som är viktigt i livet.

Det är därför jag just nu uppskattar det mesta i livet lite extra, som att till exempel kunna ta en promenad och lyssna på ljuden i naturen eller kunna spela bandy med barnen ute på altanen. Eller faktiskt bara att leva.

 

 1. Träningsvärk. Aj, aj! Körde dubbla pass på is mot bägge killarnas hockeylag igår. Såå kul! Men galet jobbigt! ;)
  Mammagänget från SSK är på och möter er gärna i Salem när vi får till ett datum! :) Kram kram

  1. Men vad kul att ni också körde och match är ju bara ett måste om ni är på.
   Det ser jag verkligen fram emot.
   Kram

Comments are closed.

LOADING..