Tips till tavelvägg, lastpalls soffa och gör ditt eget matbord

En lägenhet fylld med vacker inredning, fina tips och roliga DIY hittade jag hos Entrance mäkleri och de fina bilderna är tagna av Anders Bergstedt.

Snygg tavelvägg

Foto: Anders Bergstedt

Vardagsrumsväggen har prytts med snygg svartvit fotokonst i olika storlekar. Genom att använda sig av vita ramar med samma storlek på ramkanten så smälter tavelväggen in i väggen och det blir ett något diskretare intryck än om man valt olika ramar eller svarta ramar. Ramarna har hängts på olika höjder men med den gemensamma nämnaren att de alla har samma avstånd mellan sig. För mer inspiration till din tavelvägg så kan du läsa inlägget 6 tips- skapa fin tavelvägg


Lastpalls soffa på balkong

Foto: Anders Bergstedt

En utesoffa som du slänger ihop i ett nafs är denna. En soffa gjord av lastpallar. Genom att stapla lastpallarna på varandra och därefter lägga en madrass över  och några kuddar så har du enkelt och snabbt fixat dig en snygg soffa. Vill du ha ytterligare tips på lastpallssoffa så kan du kika in här. Där jag gjorde en soffa av lastpallar.


vita golv och ljusa väggar - Entrance Fastighetsmäkleri

Foto: Anders Bergstedt

Genom att placera sängen direkt med madrassbotten på golvet så får man en något luftigare känsla i rummet. Tycker det blir superfint! Sen den där soffan är något som jag letat efter länge- Det är en gammal Chippendale soffa. Om någon av er också blir intresserad av att leta på blocket efter den. Men här blir det så tydligt, vilken annan känsla det blir i rummet när man plockar in något gammalt som tar plats både i färg och utseende i en annars så avskalad inredning.

Lampa hänger från hylla

Foto: Anders Bergstedt

Vägglampan som hänger i sladden lite ”slarvigt” upphängd i hyllan funkar finfint som sänglampa.


Ljusa golv o ljusa väggar- Entrance fastighetsmäkleri

Foto: Anders Bergstedt

På den vita hyllan nära dörren har man byggt upp ett stilleben i bara vita nyanser. Vackra vita vaser har samlats ihop och skapat något som ögonen kan vila på.

Garderob i hall med läderhandtag

I den långsmala hallen har garderober från golv till tak placerats. Superbra med mycket förvaring. För det är något som alltid behövs och går åt. Garderobsdörrarna har fått läderhandtag. Vill du ha tips på hur man gör sina egna läderhandtag av ett gammalt skärp så hittar du beskrivningen här.

Gröna växter i badrum

Foto: Anders Bergstedt

Det gör så mycket när man plockar in grönt i badrummet som oftast är ganska sterilt. Det bidrar till värme och badrummet känns genast mycket mer levande och ombonat.

DIY bygg eget matbord

Foto: Anders Bergstedt

Köksbordet har gjorts av fyra stycken bockben och därpå har två skrivbordsskrivor lagts på för att skapa ett rektangulärt bord.

Jag tycker det blir en helt annan känsla på middagarna när man har runda bord eller rektangulära bord. Man kan att se fler än om man sitter vid ett avlångt bord och därför blir oftast middagarna trevligare. Så får du plats med ett runt eller rektangulärt bord vid matplatsen. Testa det vet ja.

  1. K skriver:

    Superfint!

Comments are closed.

LOADING..