Vackraste inspirationen till badrummet

Som ni kanske läst tidigare så håller vi på och gör om våra två badrum. Det ena badrummet har uppdaterats med nya badrumsskåp och handfat. Det som saknas fortfarande är spegel och lampa. Men jag tänker att jag väntar tills jag hittar den som jag verkligen vill ha.

Det andra badrummet på övervåningen. Ska även det få ny badrumsmöbel, eftersom den som vi hade tidigare var fasthängd på väggen. Med två små barn som hängt lite för mycket på handfatet. Så upptäckte vi efter ett tag att den höll på att lossna från väggen och hela stommen hade blivit förstörd.

Skärmavbild 2016-06-07 kl. 08.02.51

Foto Kristofer Johnsson | Styling Lotta Agaton

Något som inspirerar mig massor är detta badrum från Artilleriets grundare som syns i senaste Residence. Som by the way, är ett nummer som jag läst igenom 5 gånger nu. För det är så inspirerande.

De har tagit in ett vackert kinesiskt skåp och blandat upp det med vackra designklassiker. Jag skulle gärna vilja att allt bara flyttade in i mitt badrum på en gång och jag tänkte näst intill göra en copy paste på detta. Ska bara hitta ett snyggt skåp först.

 

  1. Anne skriver:

    Himmel, for et fint bad! Enig med deg, skulle absolutt flyttet alt hjem til oss…

Comments are closed.

LOADING..