Veckan som gått- inspirerande läsning

Det finns så mycket att inspireras av där ute i internet djungeln. Jag vet jag låter som en gammal tant när jag skriver så. Men det kanske är för att jag börjar bli en ;)

Tänkte därför i detta inlägg dela med mig av vad jag inspireras av och tips på vad ni kan läsa för att inspireras.

Genom en kommentar här på bloggen så upptäckte jag för mig en helt ny blogg, Johanna Montell. Hon delar med sig av sina bästa blocketfynd. För den som vill inreda trendigt men inte lägga behöva betala skjortan för en möbel och dessutom spara på miljön.

Jag blev helt kär i detta slaktarbord/slagbord och letar febrilt efter det perfekta bordet på alla second hand och Auktionssajter.

Vackert antikt slagbord

Evelinas ekologiska inspirerar som alltid och jag är så förundrad över hennes vackra bilder och alltid så trevliga recept. Som här, appråpå mina tidigare inlägg om att göra saker med ogräs. Något jag absolut ska testa är att göra nässelchips. Man ska nog inte glömma att sätta på sig handskarna bara innan man börjar plocka nässlorna.

nasselchips-nasslor-recept

Och nu så är äntligen mitt favoritprogram igång, Trädgårdstider med den fina kvartetten av inspirerande ödmjuka människor. Där Malin Persson lyfter programmet ytterligare med sina kreativa återvinningsidéer. Hon gör att jag bara vill spendera en hel sommar med att bara springa runt på loppisar i Frankrike och Danmark och leta inredningsskatter.

Malin Persson trädgårdstider

Sen avslutar jag med en av de populäraste lägenheterna till salu just nu. Elin Kickén som arbetar som stylist, säljer sin lägenhet i Göteborg via Alvhem. Jag vill plötsligt måla om alla mina väggar i riktigt mörka toner och drömmer om en skateboard lika cool som den på bilden. För innerst inne har jag alltid velat vara en skate tjej. Men sanningen är att jag knappt kan stå på den när den står still.


maklarbild

Hoppas ni haft en fin helg.

 1. nu förstår jag var alla nya besökare på bloggen kommer ifrån! kul att du gillade mitt inlägg, och tack för fler bra tips att spana in!

  1. Hej Johanna,
   Älskar din fina blogg. Den är riktigt inspirerande.
   Keep ut the good work
   Kram
   Helena

 2. Emma skriver:

  Där lyckades du pricka in mina favoriter :)

  1. :) vad kul att vi har samma smak.
   Kram
   Helena

Comments are closed.

LOADING..