Stråhattfabriken blir bostäder

Det byggs för fullt i Rügheimer & Beckers stråhattfabrik på Kungsholmen. Bakom projektet ligger Oscar Properties med hjälp av arkitekten Andreas Martin-Löf. Fabriken består av tre byggnader: två med industrikaraktär samt ett typiskt sekelskifteshus. De som kommer bo i de här lägenheterna kommer aldrig vilja lämna sina hem, istället kommer de sitta på sina terasser och blicka ut över Stockholms takåsar i all oändlighet, och de som bosätter sig längst ner kommer för alltid att strosa runt i sin engelska trädgård (Jo det kommer att finnas en trädgård) och odla trevliga väldoftande saker. 39 lägenheter ska byggas, en är helt färdigställd.

Stora industrifönster, äldre hissdörrar, rejäla oljade plankgolv, stålbalkar och gjutjärnspelare sammanfattar dessa nya lyor ganska bra. Mer än 1000 intresseanmälningar har kommit in så vill du norpa en är det dags att ställa sig i kö. Synd bara att lägenheterna kommer kosta strömming.

 

 

  1. Do not enough cash to buy a building? You not have to worry, just because it is possible to take the business loans to resolve such kind of problems. So take a financial loan to buy everything you want.

Comments are closed.

LOADING..