Hejdå!

Hejdå Sköna Hem. Tack för den här tiden!

Nu kan ni läsare hänga med mig till Family Living istället.

Om ni vill skriva fler kommentarer på förra inlägget, det vill säga berätta vem ni är, så fortsätt GÄRNA med det. Det är som lilla julafton för mig att få höra om er! Det balanserar upp allting att ni pratar och jag är tyst. Mycket roligare!

Fast skriv på nya stället!

Ja, häng med då.

Här är jag nu! KLICKA HÄR.

LOADING..

Oh, yes!

 

Det känns i magen när det är rätt. Iallafall i min. Känslan blir mjuk och varm och helt lugn och samtidigt en lite hissande glad känsla. Jag ropade in den här tapeten på tradera. En överbliven bit från en förmodligen dyr Tricia Guild rulle. Jag ropade in den för en hundralapp. Två våder och det räcker. En glad rosa färgklick i allt det vita.

Min mage säger yesyesyes och mina barn säger åh åh åh vilken snygg. Än är den bara nålad. Det är ett bra tips att nåla upp tapeten innan den limmas. Då hinner man känna efter.
Jag kan inte motstå den här färgen. Jag och rosa är liksom gjorda för att vara bästisar.  Jag blir glad och lite lycklig av rosa. Så det ska jag ju anamma!
Dessutom är jag svag för medaljongtapeter och här har Tricia eller någon av hennes designers fått in allt och då blir det ju succé.
Jo, jag gillar.
Vet ni, jag är så GLAD att ha er att berätta för! Vem annars orkar lyssna på alla dessa mina infall? Jag är så glad för alla er som kikar in. TACK alla ni! Det är ett nöje att ha er att visa allt för! Det vill jag att ni ska veta!

Snart flyttar jag till Family Living. Tänk om jag skulle få en liten pejl på er innan dess. Kan inte ni berätta lite om er själva. Vem är du som läser? Berätta lite kort om dig själv. Det skulle vara roligt att få veta. Jag är så nyfiken på alla er som kikar in! Snart kanske det blir helt andra läsare och kanske flera av er faller bort om ni bara kikat in via Sköna hem. Vem är du? Kvinna, man? Ålder? Egen blogg? Hur länge har du hittat hit? Vad gillar du hos mig? Vad skulle du vilja ha mer av? Har du någon fråga du vill ställa mig? Varsågod! Ordet är ditt!!! Och du! Det är helt okej om du är anonym!

  1. Can I only say what a help to seek out somebody who truly knows what theyre talking about on the web. You undoubtedly know discover out tips on how to convey a difficulty to gentle and make it important. More people need to understand this and perceive this side of the story. I cant picture youre no much more fashionable because you undoubtedly have the gift.

  2. I have recently started a website, the information you offer on this website has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

Comments are closed.

LOADING..

Att leva i nuet.

När jag stressad som en osund människa körde mot huset där sovrummet jag inrett fanns såg jag plötsligt massor av svanar som samlats på en äng. Först tänkte jag åh vad jag längtar till den dagen då jag kan stanna och se på dem i lugn och ro.

Sekunderna efter tänkte jag, vänta nu. Vad håller jag på med? Svanar samlade på en äng hör inte till vardagsrutinerna. Stanna bilen för bövelen, öppna fönstret och titta på dem så länge du har lust. Vilket jag gjorde. Jag stod ett bra tag och lyssnade på deras trumpetande och njöt av den fantastiska syn jag bjöds på.

Efter ett tag blev de oroliga och undrade om jag kanske var ett hot där jag stod med min bil alldeles tyst. Några av dem började lyfta från ängen och jag skyndade mig att starta bilen och köra därifrån.
Plötsligt gick det upp för mig att svanarna antagligen vant sig vid att vi människor oftast är helt ointresserade och bara kastar en snabb blick ur sidorutan medan vi svischar förbi. Att stanna bilen och sitta och se på dem och lyssna på dem uppfattas som avvikande och hotfullt. De är inte van vid att vi ser dem. De brukar få vara i fred. Är det inte lite sorgligt? Ibland känner jag mig så långt bort från naturen att jag känner mig vilsen. Att vara en del av naturen är rogivande och det gör oss människor lyckliga tror jag. Att få stå och se och lyssna på svanar som samlats för att åka söderut är en ynnest som vi borde skatta högt. Vilken TUR jag hade!

LOADING..