Börjar bra!

Den här dagen har verkligen börjat bra! Först sov jag tills jag vaknade. Bara det! Inget otäckt alarm som tvingade mig upp när jag sov och drömde som allra bäst. När jag smög ut i morgonrock vid åttatiden kändes det varmt och skönt ute. I brevlådan låg dagens tidning och ett litet prickigt paket! Hjärtat tog ett glädjeskutt och nyfikenheten bubblade. Jag snubblade in och slet upp paketet och där låg de finaste hemstickade sockor jag någonsin sett. Som tack för allmän tonårsservice stod det på lappen från en av sönernas kompis mamma. Så himla oväntat och gulligt. (Och förstås helt onödigt men just därför extra glädjande!)

Så till dagens första kopp kaffe njöt jag av färgprakten både från sockor och tidning med mitt barnrumsreportage. Idag kan man läsa om söte Ralfs barnrum som jag fixade för några veckor sen.

När jag läst tidningen i långsamt mak och gick upp för att skriva dagens första inlägg innan jag drar vidare till Avan för slutmålning hade solen tittat fram och lyste rakt in i huset. Åh, sol, det var flera dagar sen jag såg dig!
Snart kan man läsa reportaget på webben men tills dess kan jag bjuda på mina amatörbilder från budgetfixet av barnrummet. Det blev verkligen en budgetrenovering i återbrukets tecken. INGENTING jag använde var nytt, inte ens färgen. Jag använde färgslattar, tapetspill, resttyger, begagnade möbler och material från naturen. Jag har en liten förhoppning om att åtminstone någon ska bli inspirerad att inreda mer miljövänligt och återhållsamt. Kanske går det att nöta in att det inte behöver vara nytt eller perfekt för att man ska få en ny känsla i ett rum. Allt som behövs är lite arbete och fantasi.

Gaaaah! Det gick inte alls. Det blev nåt vajsing så jag kan inte ladda upp de bilderna just nu. Det får bli ikväll när jag förhoppningsvis har tid att bråka med min dumma gamla imac som jämt har nån liten ålderskrämpa. Men däremot har de lagt upp filmen från Ralfs rum och den kan ni se HÄR. (Gaaah jag vänjer mig aldrig vid mig själv på teve. Låter jag verkligen så där???) Notera sötaste bebisralf välregisserade leende i slutet när han tittar sig omkring i sitt rum. Bästa betyget eller hur!!!!!!

LOADING..