ANNONS

På soffbordet just nu 🍃

/

Hemma-I-Stan-Januari-22

Den här veckan har varit precis en sån där vecka som jag älskar – när jag fixar hemma, städar och byter plats på saker. Finns inget som gör att jag nyförälskar mig i mitt hem så mycket som detta.

Hemma-I-Stan-Januari-18

På soffbordet ser det ut så här just nu.

Årets första tulpaner tagit plats. Här brukar jag alltid ha tulpaner från början till dess slut. Tycker tulpanen är som finast när den sprider ut sig över alla saker.

Hemma-I-Stan-Januari-19

Knyter an på vad jag skrev i förra inlägget, om detaljer. Det här fatet är en typisk sån, fyller ingen annan funktion än att den är fin att titta på.

Hemma-I-Stan-Januari-21

Har köpt mig ett par blueblock glasögon som ska skydda ögonen mot alla skärmar. Den här pigga gröna är en ny favoritfärg 💚

Hemma-I-Stan-Januari-27

Den här röd/orange färgade tulpanen är en annan favorit.

Hemma-I-Stan-Januari-20

Den här skålen är köpt för nått år sedan, från Rosendals Trädgård. Längtar tills jag kan strosa omkring i deras växthus utan att få panik… 💛

Hemma-I-Stan-Januari-3

Exakt den här tiden förra året, gjorde jag samma typ av arrangemang av snäckorna på just det där fatet – kanske säger det nått om att blåvitt porslin och formerna i snäckorna, hopp om en sommar kanske, är nått jag vill ha just den här tiden på året…

Hemma-I-Stan-Januari-26

Soffbordets stomme ska bli vågig och piggt grön här inom kort. Tror det kan bli hur fint som helst med en gräsgrön färg och böljande former, istället för vitt som idag 🥳

Hemma-I-Stan-Januari

Hoppas du haft en härlig lördag!

Min började 08.00 med frukost, läsning och sedan ut i solen. Men vår bil gick sönder och andra saker hände, så det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men så får det bli också.

Kvällen blev härlig med årets första halloumiburgare av Prime Burger som är en favorit! Med sötpotatispommes o filmen Just Mercy. 5 av 5 får den – blev både mörkrädd, frustrerad och hoppfull på samma gång..

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Olivkvistar & Mimosa 🌿💛

/

Hemma-I-Stan-Januari-12

Hej! Första veckan 2021 som jag är i Stockholm. Kom hem i måndags och dagarna sedan dess, har gått till att landa. Har städat ut resterna av julen, städat och gjort det vintrigt o krispigt här hemma.

Hemma-I-Stan-Januari-11

Julgranen har bytts ut mot olivkvistar och mimosa! 🌿💛

Hemma-I-Stan-Januari-24

Diskade ur det här utbrunna doftljuset på det sista stearinet. Älskar etiketten och tjockleken på glaset – så med eller utan original innehållet, agerar den finfin ljuskopp ✨

Hemma-I-Stan-Januari-23

Nytt år och jag är hungrig på detaljer. Vill ha fina, udda saker mest överallt. Den här fatet är från en bergsby på Mallorca.

Hemma-I-Stan-Januari-10

Den franska boken köpte jag såklart i Paris 🇫🇷

Hemma-I-Stan-Januari-25

Mimosan torkar snabbt. Men köp en som har stora bollar, för då torkar den iallafall himla fint tycker jag 💛

Hemma-I-Stan-Januari-9

Stuvat om lite bland kuddarna i soffan.

Hemma-I-Stan-Januari-8

Testar att ha de två beige-randiga som förut var i kökssoffan, här i stället, som en inramning av dom andra 🌤

Hemma-I-Stan-Januari-7

Bakom soffan har tre pärlhyacinter flyttat in! 💙

Hemma-I-Stan-Januari-14

Kan nog tänka mig att så får bli, hela vårvintern!

Hemma-I-Stan-Januari-16

Spretigt grönt inne 💚 Men gärna med kritvitt o kallt ute!

Nu ska jag krypa ner i krispigt nybäddat. I morgon ska jag klä min sänggavel i ett finfint tyg och får jag tag i tyg ska jag sy rutiga sovkuddar, också dom till sovrummet. Inlägg om sovrumsplanerna är på ingång 🥰

0
24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Dags o tacka huset för nu!

/

Huset-Januari-12

Har precis sett filmen The Songs of Names på Viaplay, fin o sevärd. Nu är jag supermätt efter en sista myskväll i huset med familjen, på ett tag. Imorrn efter frukost åker vi hem till Stocholm. Står lägenheten kvar? Lever några blommor? Det är frågor jag ställer mig 🙈

Huset-Januari-16

Veckorna efter jul har varit så härliga. Jag har för det mesta fixat här hemma, tagit krispiga vinterpromenader, grillat korv, njutit av solen, maten på kvällarna, spabadet under stjärnhimmel med Reidar och sett massa bra film o serier med tända ljus o hela familjen samlad ❤️ Kommer leva på allt detta fina ett bra tag framåt.

Huset-Januari-13

Just nu doftar hela huset av eukalyptus.

Huset-Januari-14

Så härligt när snön kom, för med den kom också ljuset!

Huset-Januari-15

I det här rummet brukar någon i familjen oftast hänga på eftermiddagen – ett bra rum att vila upp sig i efter en dag ute.

Huset-Januari-18

Köket är precis bakom.

Huset-Januari-19

Jag gjorde ju om husets inredning i höstas, därför var det extra kul att se hur huset skulle ta form efter att allt pynt försvann.

Huset-Januari-10

Inreda på brickor är ett bra sätt att tillföra nått nytt i en miljö. Samma samling saker, utan brickan skulle se lite knas ut, men att sakerna har en ram omkring sig, gör nått med intrycket som jag gillar.

Huset-Januari-11

Imorrn kliver jag upp först av alla, gör brasa, fixar frukost o sitter framför brasan o läser en sista morgon i min ensamhet, en stund, innan resten av familjen vaknar – ska njuta så mycket av en sista mysmorgon här i huset 🥰 Efter det är jag redo för stan!

1
23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00