ANNONS

Inspo i förkylningsdiset 🌾✨

/

Fredag. Har en förkylning i kroppen och faktiskt helt slut efter en vecka av att jaga olika kennels för o se om man har möjlighet till en valp… Ska bli otroligt skönt med helg. Sov faktiskt en stund nyss och tror att helgen blir väääldigt lugn.

Kollage-Inspo-Fredag

Ett hopkok av vad jag sparat senaste tiden på Pinterest. Sånt livar upp. Bara av att slänga ihop det här kollaget, fick jag lite mer energi. Så mycket fint det finns att njuta av. Lätt o glömma det när trötthet, förkylning o dåliga vanor tar över hand.

Ska bli så skönt med en slapp fredag. Mamma och pappa lagar maten, det blir nått gott. Vi ser Brottet på Cmore, så spännande just nu. Efter det här inlägget ska jag tända upp, kanske sätta tulpanerna som ligger i kylskåpet, i en vas, byta kläder från pyjamas, kanske snöra på mig skorna för att få lite luft idag, sen in igen, kanske ett bad eller bara mysa under täcket… Får se vad energin jag fick av att kika in här, tar mig nånstans.

Önskar dig en riktigt fin helg iallafall 💛

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Tavelvägg i hallen 💙

/

Välkomna in i hallen, här har det hänt lite grejer ju. Känns faktiskt som en ny hall i och med att det kommit upp en tavelvägg längs ena väggen. Vi tar oss en kik!

Hallen-Sebastian-Bergström-2

Det här möts man av när man öppnar dörren till lägenheten.

Hallen-Sebastian-Bergström

Här hade jag tidigare oljemålningen i ramen här, men har byggt på med annat jag skramlat ihop från olika vråar.

Hallen-Sebastian-Bergström-14

På bordet har jag lite smått o gott. Sånt som är fint att titta på, doftar gott och sånt jag behöver när jag går hemifrån eller kommer hem, såsom handkräm o parfym.

Hallen-Sebastian-Bergström-4

Ovanför badrumsdörren har vi ett fint Engelskt landskap, en litografi och pärlhyacinter i pigg o go ram❣️

Hallen-Sebastian-Bergström-6

Det blev mer mysigt o ombonat här nu.

Hallen-Sebastian-Bergström-3

Längst ner i hallen, har jag gjort en inspirationsvägg, med tygprover på drömmiga tyger, men också lika mycket en vägg att inspireras av i färg o mönster väg…

Hallen-Sebastian-Bergström-20

I vasen ska det väll få bo nått grönt.

Hallen-Sebastian-Bergström-21

I ramen som står på knopplisten där jag hänger jackor, har jag ett analogt foto av när jag va i Paris. Sånt man vill påminnas om dagligen.

Hallen-Sebastian-Bergström-5

Det va inte tänkt att blommotivet skulle hänga snett, men det åkte på sniskan efter att jag ramat in det… Så nu får vi se om det alltid kommer va på sniskan eller om jag orkar räta upp det.

Hallen-Sebastian-Bergström-15

Byrån vill jag måla i nån färg, kan inte bestämma vad bara.

Hallen-Sebastian-Bergström-12

Här blev det också mysigare o se tavlorna i spegeln.

Hallen-Sebastian-Bergström-13

Har jag sagt att jag älskar spelar? Om inte så vet du det nu!

Hallen-Sebastian-Bergström-9

Jag tänkte inte så mycket när jag gjorde den här tavelväggen. Höll upp några för att på ett ungefär se om det kunde funka – sen spikade jag bara. Det går alltid o spika på nytt om det blir fel och täcker hålen gör man ju med tavlan sen så är väll inte hela världen..?

Hallen-Sebastian-Bergström-7

Jamen så ser det ut!

Tycker man ska våga ösa på hemma, inte fega inför nymålade väggar eller så. Det blir så mycket härligare o roligare att va hemma, om det är fina saker att titta på och saker som får en att känna sig ombonad och typ trygg. Ett hem med mycket saker är trygghet för mig.

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Valpköp & Boktips! 📚🐶

/

Hej!! Igår blev det inget inlägg för jag var helt upptagen med att leta olika uppfödare av Jack Russel valpar 🐶 Jag ska skaffa hund!! Så va helt uppe i det, och just nu är det typ det ända min hjärnkapacitet går åt till haha. Men i och med corona så ska alla ha hund känns det som, så det är verkligen en kamp om vem som får en valp o inte. Men hoppas så att jag får en valp inom närmsta månaderna. Har så mycket fritid och blir sittandes alldeles för mycket framför datorn på dagarna eftersom inget påkallar min uppmärksamhet. Så ser framemot att ha en underbar Jack Russel o busa med, ta härliga promenader och upptäcka nya saker med 🥰 Så pepp! Vill ha han nu! Lära han alla möjliga saker! Och möta våren med denna fyrbenta pigga valp 🐶 Håller tummarna!

Men det här inlägget ska handla om lite böcker jag läst genom åren. Några böcker som jag verkligen kan tipsa om.

En fransk curry är en favorit både i bok och som film!

En doft av apelsin var min första bok jag läste av Joanne Harris och jag tyckte den var riktigt mysig.

En nypa salt var knasig men hur härlig som helst!!

Niceville! Det här säger jag bara LÄS! Älskade den!

Hjärtats Skafferi var också otroligt mysig! New York-feelgood!

Bokhandeln på Riverside Drive var en bok som överraskade. Älskade flytet i texten och miljön den utspelade sig i va bara mysmysmys!

Det man minns är ingen feelgood utan en biografi. Fast den hade en sorg över sig, så tyckte jag om hur Thomas skildrar o berättar sin uppväxt o det han varit med om kring sin mammas sjukdom. Minns den inte som så sorglig, bara fin.

Hennes excellens Agda Rössel var fascinerande läsning. Lite som att läsa om Ester Blenda. Agda är en person jag inte visste om, men hon var så mycket en förebild o föregångare i det hon gjorde. Bra biografi!

Skynda att älska var min första läsupplevelse i skolan. Det var höst, jag lyssnade på Lilla Sällskapet på bussen till o från skolan och läste o läste i rasande fart! Alex skriver på ett otroligt drivande sätt, och minns att jag älskade att vara i den boken.

Glöm mig var av samma kaliber. Något mörkare men var skriven på samma medryckande sätt. Gillar den starkt!

Bränn alla mina brev var himla bra! Läs Alex böcker!

Vrålstark & skiträdd va en bra biografi. Tycker mycket om Marie Göranzon och lyssnar på alla intervjuer med henne. Tycker hon är en bra berättare och har levt ett spännande liv.

Det var en liten skörd av vad jag läst. Just nu läser jag Att säga JA av Dawn French. Hon ska vara en rolig författare, så hoppas o tror att det blir härliga lässtunder framåt.
 

Nu ska jag snart prata med en uppfödare som har en valp kvar, är lite nervös faktiskt. Man ska ju berätta om sitt liv och bedömas och vägas mot andra, för att se om man får en valp eller inte. Så fast jag vet att jag kommer ge en valp och hund all tid den kräver, så är det inte så lätt att få köpa en hund i dagens läge… Men jag ger inte upp. Hoppas att jag kan ge ett bra första intryck. Om det är nån som har tid för hund så är det jag… 🥰 Håll tummarna för mig 🐶

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00