ANNONS

Kom över den här

/

Satt och letade bilder till ett annat inlägg som jag håller på med och kom över den här bilden. En bild från Vogue från 2016, en reseguide för en lyckad weekend i Provence. Titta in här för fler drömmiga bilder och artikeln. Just den här bilden är från en matlagningskurs som du kan gå – vem vill inte gå en matlagningskurs i Provence.

Nu ska jag lägga mig och sova med den här bilden i minnet och drömma om att jag står där i det här magiska köket och lär mig laga fransk mat. Mumma!

Tittar in imorgon, förmodligen men det inlägg jag just letade bilder till. Kan också handla om ett spännande besök som jag ska göra på morgonen i Frihamnen… Vi får se helt enkelt. God natt.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00