ANNONS

Om mina helgplaner!

/

Ojojoj vad snorig jag har gått o blivit! Trodde så att jag klarat mig med det lilla jag mått dåligt i veckan, men nix. Nu är det snuva så det knappt är klokt! Alltid samma irritation, rinner hela tiden, hela nästan blir irriterad av allt papper… Snark!! Måtte jag bli frisk fort.

Jobbat idag. Så kul med all försäljning o alla som passar på med min rabattkod som ger 15% på allt fram till 1 mars.

Nu är jag ledig på söndag och måndag så ska kurerar mig nått enormt o bara vila för att komma tillbaka frisk. Längre bad än jag brukar ska givetvis tas! Så skönt för bihålorna med varmvatten…

Sova mycket ska jag försöka med också. Lägga mig tidigt – i hopp om att sova bort bacillerna!

Och mysa med lång frukost här vid köksbordet med nyhetsmorgon i bakgrunden som varje helg – fast nu tror jag allt det blir en smoothie med massa ingefära o andra mirakelfrukter. Några tips på kurer mot förkylning?

Ja det var lite av vad jag ska pyssla med på mina två lediga dagar.

Nu ska jag ringa och beställa en urgod vegetarisk halloumiburgare med godaste pommes och se mello. Pyjamasen ska intas också, som jag längtat! Hoppas du får en go lördag kväll.

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00