ANNONS

Lördagen i bilder

/

Lördag du goa! Alltid samma härliga känsla i kroppen när jag vaknar på lördagarna. Nästan pirrar av pepp inför frukosten, morgonens första kopp kaffe och nyhetsmorgon – extra bra program och programledare på helgerna tycker jag.

Idag var inget undantag. Låg en stund och vaknade till, tittade ut genom mitt fönster på en klarblå himmel. Om det är nått jag uppskattar förutom min galet härliga säng, så är det mitt sovrumsfönster. Vaknar varje morgon och ser himlen och vad det är för väder ute. Tänk till sommaren när det blir så varmt att fönstret måste va lite öppet… Kommer jag vakna till sorlet utanför och en ny sommardag!! aaaah!

Dagens frukost då. Jo knäcke med tomat o gräslök – sen gammalt! Så gott. Kaffe och smörig croissant – också sen gammalt. 10 av 10. Gillar att ha nått lite onyttigt o smörigt på helgen, blir lite gultkant sådär hahaha…

Sen mango i filen, kiwi, banan, goji och pumpakärnor också. Plus mina två juicer och en passionsfrukt. Phu! Det var det.

Kolla! Har bäddat nytt! Ränderna har fått ta paus och istället har Midnatts rostbruna sängkläder flyttat in. Så fin färg som jag inte sett någon annan ha i sitt sortiment. Om du vet nån som gör samma färg fast i linne, hojta!

För det är ju det. Är så van vid att sova i linne och tycker att det är det absolut bästa. Så att återgå till bomull känns så där… Men jag sover väldigt skönt i dom här lakanen så syftet fyller dom – och dom är ju väldigt fina att titta på också! Men dyker det upp i linne i samma färg, ja då får dom här bli gästsängkläder.

En kul sak till morgonkaffet var att Residence hade med vår serie Raw som vi gör tillsammans med Joel Sandelius. Kulkul! Mer sånt.

En annan härlig sak är ju solkatterna som blir fler och fler för varje dag. Så nära våren nu alltså!!!

Ja, efter nyhetsmorgon, morgonkaffe, magasin och prassel i nybäddad säng var det så dags att börja bege mig till butiken för öppning. Väskan är redo! Finns att köpa här. Har nog inte haft en skönare väska än denna. Vet inte om det är att axelremmen är så bred, men har aldrig ont i nacken när jag bär denna med dator, kamera o allt. Tips!

Annat viktigt att ta med!

Ett sista titt över matbordet…

Sen dags o stega iväg till tunnelbanan…

Och två tunnebanestationer senare står jag här och öppnar.

Soligt var det. Då blir jag så vårpepp att det inte är klokt.

Ja, det var min lördagsförmiddag. Vid 17 tiden stängde jag butiken och gick hem. Väl hemma blev det små fixande, nått print fick en ram och en blomma vattnades, gjorde om lite i badrummet – och sen var det dags för hämtmat och nya Beck.

Där har vi min lördag. Hoppas din va go!!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00