ANNONS

Slow Monday!

/

Har haft en riktig hemmadag idag. Är ju ledig söndagar och måndagar då jag jobbar lördagen i butiken. Söndagarna är givna för promenad på Djurgården och därmed blir det att jag är ute, nere i city och på bussar o sånt – vilket jag är varje vecka i mitt jobb också, till och från butiken. Så en av mina lediga dagar brukar jag se till att nästan bara vara hemma.

Hade en del saker att pyssla med förutom att scrolla i min urhärliga soffa med nya pläden från Granit.

Hade nämligen dagen innan tittat förbi Moderna Museet och köpt tre fina utställningsplanscher som skulle upp på väggen på något sätt….

Hade också en liten gäst i min säng. Gogöttingen som jag kallar han hahaha…

Passade på när jag ändå skulle göra om, att hämta lite ramar från vinden och börja rama in lite annat som legat o väntat ett tag. Det här printet har jag skurit ut ur ett magasin, tror det var Kinfolk faktiskt. Gillar det – kul med nått abstrakt ihop med fotografier o sånt.

Tavelväggen tog många vändor innan jag kände att jag kom fram till något slutresultat. Så här såg det ut på vägen…

Sen flyttades det vågiga printet hit istället. Hade ju min väggljusstake i mässing där tidigare – men det här blev bättre.

Så här blev slutresultatet efter timmar av omflyttande, byte av print och rambyte mellan olika print, för att den ena passar bättre med svart ram och den andra med silvrig osv… När det blivit mörkt bytte jag ut det rosa/blåa printet som sitter vid skalbaggen, till min röda fyr från Gotland istället. Rosa funkade inte kände jag… Har mer rött o rost här inne.

En ny kompis i soffan har jag också fått här i helgen. En sandfärgad linnekudde från Tell Me More. Sälj på Tambur. Fint mot det vita.

Ja det var min måndag i bilder. Har spenderat mest tid här i vardagsrummet, men vissa saker tar tid. Skönt när den tiden finns. Passade även på att dammsuga hela lägenheten och fixa med sånt. Så nu kan min vecka börja imorgon.

Hoppas du haft en härlig måndag. Nu ska jag sova!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00